Próbálok nem kávézni, más is szenved velem?
A kávé nem egészségtelen, sőt egészséges is ha mértékkel fogyasztja az ember, és ha nem dobálja tele egy fazék cukorral.
Úgyhogy én nem szenvedek, de egész jól megy.
A kávé nem egészségtelen, persze nem mindegy mennyit iszik az ember. napi 1-2 csészével szerintem belefér. Nekem kell a kávé mert amióta dolgozom sajnos muszáj innom, mert elég hülye a munkabeosztásom. És van amikor reggeltől estig melóznom kell.
A kávét lehet úgy is inni hogy cukor helyett édesítő szert rakunk bele, és lehetőleg a tejet is kispóroljuk belőle, de a tej is egészséges amúgy, szóval a cukrot kell elhagyni vagy helyettesíteni.
De még mindig jobb mint az energia ital, mert oké hogy az energia italok erősebbek de ugyanakkor olyan agyonvegyszerezett szutyok hogy lehet nem hizlal annyira de egy idő után hazavágja a szervezetet. És azért a kávé még is természetes dolog tehát egészségesebb csak nem mindegy mikor mennyit és hogyan fogyasztunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!