Most próbálok leszokni a cigiről, mit tegyek, hogy ne hízzak meg?
Óvakodj a törpétől! :)))
Kerüld a magas szénhidrát = ch tartalmú kajákat (kenyér és tésztafélék)
Felejtsd el az édes-habos sütiket, a boltban kapható nasikat, a mekis kajákat
Eszedbe se jusson a bolti rostos gyümölcslé, ill. üdítő, igyál tiszta vizet, vagy főzz teát, persze cukor nélkül
Gyümölcsöket is válogasd meg: a banánt, szőlőt, és egyéb édesebb fajta gyümölcsöket felejtsd el.
Valaki fogyózott, csodálkozott, hogy ha csak kukoricát eszik, més mégis hízik. (A disznót is azon hízlalják)
Természetesen naponta-kétnaponta valami intenzívebb testmozgás nem ártana: kerékpár, futás, gyaloglás, vagy konditermi edzés, ami lehetőséged van!
Egy év alatt, saját ütemben (napi másfél doboz cigiről) szoktam le. Közben semmiféle nasizás, pótcselekvés nem volt, erre odafigyeltem. Mégis rámjött jónéhány plusz, mert arra nem figyeltem oda, hogy miket eszek, amikor eszek.
Nagyon-nagyon tévhit, hogy kizárólag a felvett pótcselekvés miatt híznak meg a dohányról leszokók. Szerintem a szervezet automatikus reagálása, hogy attól kezdve nem kell neki az újabb és újabb méreganyagokkal küzdenie. Ez maszek véleményem, nem szükséges ezzel egyetérteni!
Mostmár több mint egy éve nem gyújtottam rá és tudom, hogy nem is fogok!
Meg lehet csinálni, sok erő és kitartás kell hozzá!
Amikor nehéz percek vannak, gondold végig:
Te magad döntöttél úgy, hogy leszoksz. A döntésedet bármikor megváltoztathatod, ha akarod!
Valójában mit is akarsz? /Vagy rágyújtol, vagy iszol egy nagy pohár vizet!/
A mérgek gyakran okoznak súlyvesztést.
A cigivel kevés, enyhe méreg kerül a testbe, nehezíti a hízást. Aztán bagó nélkül a hagyományos, cukros-lisztes-tejes étkezés elkezdi az igazi, elvárható hatását kifejteni. HÁJ ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!