Ha mindent eszem mint eddig is, akkor mennyi idő alatt menne le 10kg edzéssel? Lemenne csak az edzéssel vagy diétáznom is kell:?
150 cm vagyok és 51 kg,nem vagyok kövér de már van plusz rajtam,lemondani viszont nem vagyok képes a kedvenc kajáimról.
Elég ha csak naponta edzek többször is?
A mindent evést én úgy értem,hogy csak akkor eszek ha már éhes vagyok,az utóbbi egy hónapban sikerült visszafogni magam,unalomból,íz kedvéért már nem eszem.
Ha diétáznom is kellene mit ajánlotok?
Első válaszoló!
Annyiban azért odafigyelek,hogy alig eszem bolti szemetet,szinte mindent magunk termelünk.
Elméletben persze, lehetséges, csak épp nem túl ésszerű.
A fogyás lényege:
-vagy kevesebbet viszel be, mint amennyire a súlyod megtartásához szükséges;
-vagy többet égetsz el, mint amennyit bevittél.
A legjobb a kettőt kombinálni:
azaz a fogyáshoz szükséges kalóriadeficit egy részét kalóriamegvonással, a másik részét többletmozgással kell elérni.
Ha te "csak" többet mozogsz, akkor nehezebb dolgod lesz.
Arról nem is beszélve, hogy nem csak a kalória számít.
A makrotápanyagok aránya sokkal fontosabb!
Az izomvesztést csak megfelelő fehérjebevitellel lehet csak minimalizálni!
Ha a jelenlegi étrended ezt nem segíti elő, akkor "rondábban", rosszabb izom-zsírarányban fogsz fogyni.
Szerintem a jelenlegi étrendem nagyon nem segít elő semmit :/
Tudnátok nekem linkelni valami olyan diétát ami hasznos?
Keresnék én is de elnézve a válaszokat,hát énnagyon nem értek ehhez.
Egyébként régen nagyon vékony voltam,semmilyen nőies alakom nem volt,most h kikerekedtem szexis lettem,viszont megvan az a rossz tulajdonsága a testemnek h pl hasra könnyen hízok,és meguntam a piszkálódást .
Csak a combomból és a hasamból szeretnék leadni,formálni a csípőm,de tudtommal nincs helyi fogyás,csak egész testi,valami ilyesmit magyarázott az egyik kondis ismerősöm,bár lehet baromságot mondott,nyugodtan javítsatok ki :)
Rubint Réka ötperceseit kezdtem el,nagyon tetszik,tényleg átmozgat :)
le lehet adni helyileg is, éles vágófegyverre van hozzá szükség :)
rubintréka 5percesekkel sokra nem mész. napi 1 óra rendes edzés.
Hát de nem öt percet tornázok :DD
Azokat az ötperceseket is 3szor meg kell csinálni,meg még csinálni szoktam hasizom gyakorlatokat,meg ilyeneket.
Hát az lesz a legokosabb ha lemondok a nasiról,pizzáról,meg ilyenekről,mert egyébként ha tényleg csak akkor eszek mikor éhes vagyok,akkor gyorsan lefogyok.
Régebben megfigyeltem már ezt,hogy nehezen hízok,gyorsan fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!