Az oldalamon lévő zairt milyen edzéssel tudom ledolgozni?
semmilyennel.
Gondolj bele logikusan: ha mindenki egy adott pontra edzene és gond nélkül eltűnne onnan a zsír, csak igazi bomba alakú emberek járkálnának az utcán :D
nincs helyi zsírégetés, de szépen kérlek, használd a keresőt az oldalon, vagy görgess egy kicsit lejjebb az egérrel a témakörben, mert 1 órában 8× feltesznek ilyen kérdést.
szálkásító diéta, súlyzós és aerob edzés kell! nézz utána.
Szerintem ennek olvass utána.
Alapvetően egy olyan összeállított táplálkozás, amivel a profik (lásd például testépítők) időre, előre tervezett módon tervezett mennyiségű zsírt adnak le (például versenyre adott forma elérése).
Az én használatomban kevésbé tervezett, inkább jó minőségű táplálkozás (hús-zöldségevés) amivel mindenképpen fogyást lehet elérni, valamivel kevesebb macerával (viszont előnye és hátránya egyben, hogy nem tervezett annyira. így nem válik mániává, nem válik valaki a fogyás, evés rabjává de.. nem is garantálható, hogy 2-3 hónap alatt pontosan mennyit fog fogyni. tehát hozzám hasonló 'átlagos' embereknek egyszerűségre, jó minőségre törekvő szálkásító /fogyást eredményező/ táplálkozást érdemes követnie. azaz hús és zöldségevést, legalábbis meghatározóan ezeket kellene ennünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!