Szerintetek jó ötlet így fogyókúrázni?
Figyelt kérdés
Egy tábla csokiban van cca 560 kcal. Ha megeszek kettőt egy nap, mellette semmi, összesen 1120 kcalt eszem egy nap. Namost 1200 kcalt ajánlanak az ágyban fekvő betegeknek. Én pedig egész nap rohangászok.
Így lehet fogyni?
2013. szept. 19. 20:15
21/41 Dóri24 válasza:
ha tényleg fogyni akarsz ne csokival tedd ha meg nem akarsz fogyni akkor egyél csokit:)amugy acsokitól rohadt éhes leszel......
22/41 Dóri24 válasza:
értem én ötödik hete fogyózom és mint ha most kezdenék fogyni létezik ez hogy ennyi idő kellet???
23/41 anonim válasza:
Ezek szerint létezik.:) Nem tudom, hogy milyen az étrended, az első héttől kezdve is ugyanannyi kalóriát eszel e, mint most.
24/41 Dóri24 válasza:
nem igazán számolom a kalóriákat annyi hogy nem igazán eszek cukros dolgokat illetve fehér kenyeret és sok vizet iszok de nem tornázok mert sajna lusta vok de jövök megyek:)kb 2.5 3 kg fogytam igy eddig kedves montez:)na szerinted?
25/41 anonim válasza:
Lehet, hogy fehér kenyér és cukor nélkül, mással kicsit sok keményítőt eszel. Lehet nem kezeled jól a tejtermékeket.
Lehet nem ártana az izomzatodnak egy edzés értékű terhelés néha.
26/41 anonim válasza:
Egyetértek Harművessel, edzeni is kellene és ha sok szénhidrát megy pl rizsből, krumpliból, tésztából, stb, akkor sem fogsz fogyni, hiszen a zsírleadáshoz kalória mínusz kell. Lehet, hogy csak most lettél abban, hogy ha most tudtál csak fogyni. Én inkább a sovány húsokra, zöldségekre alapoznék helyedben.
27/41 *Glissade* válasza:
Mekkora divat lett mostanság a fogyókúra...vagy csak rég nem jártam erre?:)
28/41 Dóri24 válasza:
igzából mindent eszek csak NAGYON MÓDJÁVAL!!!lehet ezért keztem csak 5hét után fogyni se baj de legalább fogyok...nem a drasztikus fogyót csinálom....
ez jobb is igy:)szerintetek???
29/41 anonim válasza:
Szerintem minél jobb minőségű étkezésen és edzésen (minél minőségibb életmódot él) van egy ember, a genetikájához viszonyítva annál többet kihozhat a testéből, egészségéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!