Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet így...

Szerintetek jó ötlet így fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Egy tábla csokiban van cca 560 kcal. Ha megeszek kettőt egy nap, mellette semmi, összesen 1120 kcalt eszem egy nap. Namost 1200 kcalt ajánlanak az ágyban fekvő betegeknek. Én pedig egész nap rohangászok.

Így lehet fogyni?

2013. szept. 19. 20:15
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Volt már olyan, hogy egészségesen, dietetikus által kialakított étrendet ettem. Azzal sem fogytam egy dekát sem.
2013. szept. 19. 22:20
 12/41 anonim ***** válasza:
Mert nem mindegyik ért hozzá. Szálkásító diéta kell, több fehérje, kevés szénhidrát, semmi cukor és fehér lisztes sza rok.
2013. szept. 19. 22:26
 13/41 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy tényleg nem értett hozzá, meg az is, hogy a pajzsmirigyed nem oké. Plusz, ha csak ennyire vagy képben a fogyókúrákkal, hogy szerinted ez a csokis módszer működik, nem vagyok benne biztos, hogy régebben jól csináltad.

Mindenesetre ez a módszer baromság. Egyél rendes kajákat.

2013. szept. 20. 00:32
 14/41 *Glissade* válasza:

Szerintem te nem is akarsz lefogyni:)

Nincs hozzá elég akaraterőd! Jobb lesz ha elfogadod, mert csak szenvedés lesz belőle.

2013. szept. 20. 00:40
 15/41 anonim ***** válasza:

Tápanyag, vitamin, ásv. anyag érdemleges bevitel nélkül egy roncs leszel. Kíváncsi vagyok 1-2 hónap után milyen formában leszel, ráadásul a cukros sz.ar kaját még ha kevés kalória, akkor is hájba raktározza a szervezeted.

Szerintem próbáld ki, de persze beteg leszel ettől.

2013. szept. 20. 08:25
 16/41 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi tápanyag, illetve a cukor evés csak megzavarja a vércukorszintet ami azt eredményezi, hogy hirtelen leszel majd farkaséhes és falási rohamod lesz. Könnyen lehet, hogy a sok édesség miatt híztál el. Én is imádom az édességet, de elkezdtem fogyózni úgy, hogy szigorúan kiiktattam a cukros dolgokat. Az első pár hét nehéz volt, mert nyilvánvalóan cukor függő voltam. Most viszont egyáltalán nem hiányzik, nem érzek késztetést arra, hogy pár óránként nassoljak. Emellett értékelem az ízeket, ami nem merül ki a cukros dolgokban. Nem hülyeség ez a szénhidrát szegény diéta, neked is ajánlom, a csoki diétáról pedig lebeszélnélek.
2013. szept. 20. 14:10
 17/41 *Glissade* válasza:
Csoki "diéta" háháháááa:DDD
2013. szept. 20. 15:13
 18/41 anonim ***** válasza:

"Volt már olyan, hogy egészségesen, dietetikus által kialakított étrendet ettem. Azzal sem fogytam egy dekát sem."

Nekem például ezen semmi meglepő nincs. Tehát ideje nem 'egészségesen', hanem végre jól és értelmesen enni..

2013. szept. 20. 15:14
 19/41 Dóri24 válasza:
sziasztok!nekem az lenne a kérdésem hogy hanyadik hét után "kezdenek olvadni a kilók"? létezik hogy csak az ötödik héten??????
2013. szept. 21. 07:27
 20/41 anonim ***** válasza:
Nálam szálkásító diétával 1-2 hét alatt is elkezdődik a fogyás. Jól belőtt diétával heti 0,5-1 kg adható le és ez is az egészséges ütem.
2013. szept. 21. 07:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!