Szerintetek jó ötlet így fogyókúrázni?
Egy tábla csokiban van cca 560 kcal. Ha megeszek kettőt egy nap, mellette semmi, összesen 1120 kcalt eszem egy nap. Namost 1200 kcalt ajánlanak az ágyban fekvő betegeknek. Én pedig egész nap rohangászok.
Így lehet fogyni?
Az is lehet, hogy tényleg nem értett hozzá, meg az is, hogy a pajzsmirigyed nem oké. Plusz, ha csak ennyire vagy képben a fogyókúrákkal, hogy szerinted ez a csokis módszer működik, nem vagyok benne biztos, hogy régebben jól csináltad.
Mindenesetre ez a módszer baromság. Egyél rendes kajákat.
Szerintem te nem is akarsz lefogyni:)
Nincs hozzá elég akaraterőd! Jobb lesz ha elfogadod, mert csak szenvedés lesz belőle.
Tápanyag, vitamin, ásv. anyag érdemleges bevitel nélkül egy roncs leszel. Kíváncsi vagyok 1-2 hónap után milyen formában leszel, ráadásul a cukros sz.ar kaját még ha kevés kalória, akkor is hájba raktározza a szervezeted.
Szerintem próbáld ki, de persze beteg leszel ettől.
"Volt már olyan, hogy egészségesen, dietetikus által kialakított étrendet ettem. Azzal sem fogytam egy dekát sem."
Nekem például ezen semmi meglepő nincs. Tehát ideje nem 'egészségesen', hanem végre jól és értelmesen enni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!