Fogyókúrázni szeretnék?
13 éves vagyok,157 cm, 77 kg...20 kilot le szeretnék adni...Minden nap sportolok de ahogy étkezem nem tudom hogy egészséges e:
Reggeli: alma
Tízórai:alma
Ebéd:amit főznek
Uzsonna: alma
Egyél normálisan, ez hangyap.cs.
Ennyi kaja mellett tudsz minden nap sportolni? Mióta csinálod, 2 napja?
Amit egy ember eszik:
Zöldségek
Hús, tojás, hal
Némi gyümölcs, olajos mag.
Gombák, tücskök bogarak kukacok igény szerint.
Nem lehet 3 étkezés alma.. Ebédre nem lehet akármit főzni, mert hajlamosak krumplit, rizst, tésztát főzni, amik pedig elég távol állnak a normális ételektől sajnos.
Tehát ragaszkodj az igazi ételekhez, felsoroltam mik. Lehet nem egyetérteni, de.. így van értelme enni. Aztán hogy ki mennyit lazít ezen az már magánügy, de jó lenne kicsit odafigyelni erre.
Ja fogod a csirkemellet megsütöd beleteszed egy ételtartó dobozba, aztán teszel még hozzá egy kis paradicsomot, paprikát, uborkát azt hordozod magaddal a suliba. Ennyi!
Ha lusta vagy elmész valami sparba vagy ilyesmibe megveszed a grillcsirkét, meg a zacskós salátakeveréket. Ezekből raksz valamennyit egy ételhordóba és azt hordozod magaddal mindenhova mint a szent grált.
Egyáltalán nem egészséges!! Napi egy alma az orvost távol tartja... De napi 3 alma+ebéd az orvost házhoz rendeli!
Attól méf, hogy elkezdődik a suli, ugyanúgy tudsz étkezni, csak előző este meg el kell készíteni mindent.
Otthon reggelizel, pl. zabpehely tejjel, bele mehetnek magvak, mellé gyümölcs. Suliba vigyél 2 adag kaját, pl. salátát, ez simán megcsinálhatod este, bedobozolod, kész! Másik lehet gyümölcs, magkeverék, főtt tojás, natúr joghurt, akármi! Ebéd otthon, aztán utána már inkább csak fehérjét és zöldséget egyél, vacsorára pl. rántotta paradicsommal. Igyekezz minél változatosabban étkezni, amit hanyagolj: édességek, tészták, zsírdús ételek.
Nos,mit eszel/sportolsz azóta?
Mert 4 nap alatt igazán el lehet dönteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!