Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » De mégis hogyan? FONTOS

De mégis hogyan? FONTOS

Figyelt kérdés
Nagyon gyors fogyás kellene a combomból, nem vagyok kövér de egy picit vaskos és fontos lenne mert fellépés lesz egy hónap múlva és elől állok térdepelni kell az elején és nagyon zavar.Kérlek fontos.

2013. szept. 18. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire van rá pénzed. Csak mert a diéta mindenhonnan fogyaszt nem célirányosan. A sporttal lehet formálni az alakot, de ilyen rövid idő alatt nem olyan látványosan. Szerintem neked valamilyen injekciós zsírbontás, vagy kavitációs zsírbontás, vagy zsírégető masszás segítene, amivel 3-4 cm tudsz karcsúsítani egy hónap alatt. Ha viszont hosszabb távon gondolkodsz, akkor alakformáló tornával érheted ezt el.
2013. szept. 18. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
nem ajánlom a gyors fogyást. de tudok segíteni! személyi edző vagyok:) ha érdekel írj:)
2013. szept. 18. 22:49
 3/3 anonim ***** válasza:
2013. szept. 19. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!