Egyáltalán nem eszem sokat, mégis túlsúlyos vagyok, sőt, híztam is. Miért?
Figyelt kérdés
Igaz nem sportolok rendszeresen és kihagyom a reggelit, tehát rendszertelen az étkezésem, de 1200-400 kalóriánál nemigen viszek be többet.2013. aug. 25. 21:25
1/5 anonim válasza:
Ha szemét kajákból viszed be, akkor simán megtörténik az ilyesmi. Van egy barátnőm, mindig mondja hogy aznap csak ezt meg azt evett. (mondjuk suliban egy szendvics, reggel kakaóscsiga) Vagy csak hogy ivott kakaót, meg hogy egész nap csak almát vagy kenyeret evett, meg egy kis húst. Vagy csokit, gumicukrot.
Na én hozzá képest zabálok, jelenleg mégis ő a túlsúlyos.:)
2/5 A kérdező kommentje:
ezek szerint nem feltétlenül betegség az oka, csak helytelen a táplálkozásom (ami egyébként meglehet)
2013. aug. 25. 22:01
3/5 anonim válasza:
ma konkretan mit es mennyit ettel ill ittal?
4/5 Szergej55 válasza:
Egyértelműen a kaja az oka.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__47..
Ebben a kérdésben a kérdezőnek kifejtettem, hogy nagyjából mit és hogyan kell.
5/5 A kérdező kommentje:
ma eddig egy vajaskiflit ettem teával, őszintén nem nagyon figyelek hogy mit eszem mert nem találok élvezetet az ételben, de ezek szerint ha rendszert viszek a táplálkozásomba és figyelek rá, beállhat a súlyom. köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 26. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!