Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlsúlyos vagyok, de mozgássér...

Túlsúlyos vagyok, de mozgássérült (nő). Létezik olyan módszer, hogy nem kell mozogni, mégis fogyhatok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

akkor diétáznod kéne

kevesebb cukor, liszt, zsír

2010. júl. 11. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
zsírleszívás, pajzsmirigyhormon
2010. júl. 11. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
ne haragudj, de ez csak lustaság, attól, hogy mozgássérült vagy, még nyugodtan sportolhatsz, nézd meg a paralimpiai sportolókat ;)
2010. júl. 11. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Biztosan lehetetlen számodra bármiféle izommunka? Ha karod ép, akkor a súlyzókkal való munka nagyon hasznos lehet. Az izomfejlesztés nagyon fontos lenne. A fekvésből való felüléssel történő hasizomfejlesztés menne esetleg?

Fogyni lehet zsírégetés nélkül is, de fennáll a gyors visszahízás veszélye, a jojózás.

Fogyni amúgy is nagyon nehéz. A jó öreg káposztaleves levehet néhány kilót. A 90 napos nagyon eredményes, ha betartod - sokan támadják, ne higgy nekik. Elég nehéz három hónapnak nézel elébe, ha emellett döntesz, erre fel kell készülni lelkileg.

Hogy legalább ne hízz, hagyd el a cukrot, természetesen a csokoládét, a fehér lisztből készült ételéket, a fehér rizst. Csökkentsd az állati zsírok bevitelét. Hasznodra lehet, ha "szétválasztva" étkezel, húsokhoz csak zöldséget, sohasem nokedlit vagy krumplit, kenyeret; a teljes kiőrlésű lisztből készült tésztákhoz szintén csak kimondottan zöldséget, esetleg cukor nélküli lekvárt. Sajthoz, kolbászhoz is csak paprika, paradicsom, hagyma. Meg lehet szokni. És kisebb tányért végy magad elé, hogy kisebb adagokat adj Magadnak.

Jól teszed, ha belevágsz, mert mozás nélkül egyre csak hízni fogsz, és mind nehezebb helyzetbe kerülsz. Ha étkezési tanácsaimat betartod, mozgás nélkül is fogyhatsz, szép lassan. De jobban jársz, ha megkeresed a mozgásformát, amire alkalmas vagy.

Sikert és jó egészséget kívánok!

2010. júl. 11. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg az aquafitnesst:

[link]

2010. júl. 11. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam a múltkor pár végtaghiányost az uszodában. Az egyiknek az egyik oldalán se keze, se lába, de odament, lecsatolta a műlábát, és úszott. Az úszás jó sport a túlsúlyosoknak, mert nem károsítja az ízületeket.
2010. júl. 11. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
A fogyást 70%-ban az étrend, 30%-ban a mozgás határozza meg.
2010. júl. 12. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:
10:58 sose értettem, ki kezdte terjeszteni ezt az ökörséget....
2010. júl. 12. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
sztem is hülyeség, mivel ha mondjuk te eszel egy tábla csokit, de utána egész nap rohangálsz, pakolsz vagy csak épp sétálsz vagy biciglizel, úgy le is mozgod..
2010. júl. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!