Nem látom kövérnek magam, de annak érzem, szóval látom, hogy sovány vagyok, de mégis kövérnek érzem magam, ez már testképzavar?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 15:00
1/4 anonim válasza:
Olyasmi. Leírnád milyen érzés nem látni de kövérnek érezni magad?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan leírni, de ha belenézek a tükörbe látom, hogy vékony a lábam, lapos a hasam, ilyesmi, de egyszerűen mikor eszek érzem, hogy rakódik le a zsír, egyszerűen csak érzem, hogy kövér vagyok...nem tudom mennyire értelmes ez így leírva, de nem tudom normálisan megfogalmazni :/
2013. szept. 13. 15:55
3/4 anonim válasza:
Keress fel olyan szakembert (pszichológust?) aki a pszichével, vagy érzésekkel foglalkozik.
Egyrészt nem érezheted, hogy rakódik le a zsír, másrészt.. ha értelmes ételeket eszel (hús, zöldség például) akkor teljesen értelmetlen az ilyen érzés. Viszont beszélni kellene erről, szakemberhez szoktak fordulni.
4/4 anonim válasza:
Hát, ez valami nagyon súlyos dolog lehet, a testképzavar azért ennyire nem durva, ne is pszichológussal kezd, hanem menj rögtön a pszichiátriára. :D Ha kövérnek éreznéd magad, akkor ha belenézel a tükörbe, akkor is azt látnád, hogy kövér vagy. Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!