Napi 1 étkezés, keveset. Evvel mennyi idő alatt fogyhatok látványosan?
reggel 6kor kelek, nem reggelizem, suliba nem eszem, csak vizet iszom.. hazajövök kb. 2-3 óra fele, főtt kaját eszek egy kis tányérnyit. utána már nem is eszem. csak vizet iszom, max 1 alma... és mellette heti 3x elmegyek futni.. 166 cm/58kg.. (van mit fogyni..) evvel a módszerrel mennyi idő alatt lehet látványosan fogyni? [ tudom minden hátrányát, meg visszahízom stb..de ezt hosszútávon szeretném csinálni..] köszi..
a fő kérdésem hogy evvel a módszerrel látványosan mennyi idő alatt tudnék fogyni?
Ezzel a módszerrel meg fogsz halni, vagy úgy fogsz élni mint aki mindjárt meghal.
Ennek úgy lenne értelme, hogy napi 1-2-(3) étkezés alatt minőségi, magas kalóriatartalmú, zsíros táplálékot veszel magadhoz, de ezt úgysem teszed.
Nem lesz szép formád, ráadásul nem edzel, akkor miért lenne bármi látványos rajtad? A futást ne nevezd edzésnek..
13 vagyok
Ja és mellette nem tudtam túl sűrűn wc re menni, vagy a másik hogy mindig jött a nagydolog a kaja után. Ez probléma volt pl vendégségben vagy kiránduláson.
Én vagyok 157cm és 57kg.. én napi 4-5x eszek. Heti 2-3 edzőterem. 2 hetente 1x csoki/chips vagy valami gyorskaja.. mindenki mondja nekem hogy tudok ennyit enni úgy hogy nem hízok stb..
Kalóriákkal nem foglalkozok. Annyit eszek amennyi jól esik, de arra azért oda figyelek hogy egészséges legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!