Ha fogyozóm, és napi 5x eszem keveset, de ha még éhes vagyok, baj, ha néha van 6. étkezés?
Nyugodtan egyél, a lényeg többször keveset ! a tej egyébként eltelít és nem érzed magad éhesnek : D
csak ne este 6 után legyen már nagyon.. akkor inkább vizet.
De a mozgás is nagyon FONTOS
Mindenhol olvasom ezt a müzlit tejjel dolgot, akik fogyókúráznak... (már a szó is borzasztó) Szóval ezt honnan vették vajon??? A tej zsíros, cukros, több kalória, mint bármelyik cukros üdítő, a müzli meg kivéve ha natúr zabpehely tele van cukorral, aszalt gyümölccsel ami mégtöbb cukor... a többi meg nem cukor csak simán szénhidrát... Ez még reggel is felesleges (a tej globálisan az) nem, hogy este!
Egyél roston csirkét pároltzöldséggel, azt még lefekvés közben is lehet.
Reggel zöldségeket csirkemellel? Jó vicc. Az 1,5%-os tej, miért zsíros? Ennyi zsír pont elég a zsírban oldódó vitaminoknak... a zsír-bevitel lenullázódása nem megoldás. Az aszalt gyümölcsökbe pedig gyümölcscukor van, amit egészen máshogy kezel a szervezeted, és az egészséges táplálkozás része. A zabpehellyel egyetértek, reggel kell a gabona, a szénhidrát, mikor viszed be máskor, ha nem reggel? Én nem eszek péksüteményt, kenyeret, abonettet, és hasonló fölösleges szénhidrátot ami agyon van finomítva, inkább teljes értékű gabonákat fogyasztok. Köles, zab, tökéletes reggelire. Az intersparba vettem pirított BIO műzlit, és bár drága volt, de sokkal finomabb mint a fehér cukrozott, finomított vacak nestlés termékek. Ezenkívül még sokkal jobban is telít, így kevesebb is elég belőle reggelire.
Reggeli-tippek: Natúr joghurtba fél evőkanál mandula, zabpehely, három-négy darab aszalt szilva. Anyag cseréd is beindul, ráadásul még jól is laksz.
Ha fogyasztasz péktermékeket: Saját sütésű tönkölykenyér zöldségekkel, otthon kikevert túrókrémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!