Ha fogyozóm, és napi 5x eszem keveset, de ha még éhes vagyok, baj, ha néha van 6. étkezés?
20.08
Áh, így érthető. Akkor viszont egyetértek veled, végre értelmes emberek.:D
Előző-előző: Szívesen=)
Előző-előző-előző: Ha belekeverik a péket még több E kerül a cuccba, nem tudtaaad?:P
Én nem vagyok egészségmániás ,de így is fogytam már nyolc kilót,a derekam is karcsúbb 10 centivel.Ha tetszik amit írtam jó ha nem nem.Az én étrendem így néz ki:
Reggelire korpászsömléből készült szendvics,ebben van sajt pici margarin,pritamin paprika,pulykasonka.
Tízóraira:tejberiz(bolti)vagy puding,vagy gyümölcs,vagy joghurt.(mikior mihez van kedvem)
Ebéd :Amit a családnak főzök.(ha tészta a köret,nem eszem meg).Uzsonnára is szendvicset szoktam enni,de csak fél zsömléből.Vacsiraamit a többiek esznek.Az utolsó étkezésem három órával lefekvés előtt van.Ha nagyon éhes vagyok eszem sárgarépát,mandulát,mogyorót.
Mivel nagyon sokat zabáltam,és nem mozogtam,szerettem nassolni ennyi megszorítás elég volt ahoz hogy foggyak.
Most ráltam,a több zöldség dologra,mert megállt a fogyásom,meg többet is tornázok.Több sovány hús és hal kerül az asztalra 02.01-től,mert a gyereket kivettem a menzáról,mert eljutott arra a szintre hogy zavaja a túlsúlya.Így eggyütt csináljuk tovább .
Mindenki azt mondja a müzli,meg ezek nem egészségesek.És igazu van,de ma már a levegő sem egészséges.
Szerencsésnek mondhatom magam,mert falun lakunk,mindent megtudunk magunknak termelni.Így abban is biztos lehetek hogy a hús húsból van,a kolbászban nincs tartósító,és semmi adalékanyag stb.Nagyon eltértem a tárgytól,ezért elnézést kérek.De amit a boltban veszünk,és megeszünk,semmi sem egészséges.Ma reggel megnéztem a pulykasonka összetevőit,(nem előre csomagolt,és nem is a legolcsóbb vacak)45%pulyka hús,a többi meg adalékanyag(tele volt E betűsökkel) meg cukor.Na ennyit az egészséges táplálkozásról.
Ne haragudj,de ez kikívánkozott belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!