Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyozóm, és napi 5x eszem...

Ha fogyozóm, és napi 5x eszem keveset, de ha még éhes vagyok, baj, ha néha van 6. étkezés?

Figyelt kérdés
Persze az is pici, pl. pár szem müzli egy deci tejjel, vagy alma, ilyesmi. Csak azért, mert ha éhezem, az sem jó, azt mondják. Általában du vagyok éhesebb..
2010. jan. 26. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20.08 vagyok. Nem voltam egyértelmű. Nem reggel a gáz, hanem az, hogy nagyon sokan ezt megeszik reggel, aztán napközben meg azt hiszik, hogy az alma egy szelet hamlettel az étkezés.
2010. jan. 26. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:

20.08

Áh, így érthető. Akkor viszont egyetértek veled, végre értelmes emberek.:D

Előző-előző: Szívesen=)

Előző-előző-előző: Ha belekeverik a péket még több E kerül a cuccba, nem tudtaaad?:P

2010. jan. 26. 21:00
 13/16 anonim ***** válasza:
21.00! Azt hitted level diétás, meg 90 napos vagyok, egy kis fogyi övvel és legmedzsikkel megspékelve? :) Hát igen... sajna ez a többség. És hiába papolok, nem fogják az adást, hogy csak egyféleképpen lehet egy életen át jól kinézni és egészségesnek lenni. Ha megtanulnak táplálkozni, és tartják is magukat hozzá.
2010. jan. 26. 21:04
 14/16 A kérdező kommentje:
húúúúúúú... vita börze... :) Szóval akkor adjatok légy szíves egy napi étrendet, mi jó táplálkozás? Persze csak röviden.. És köszi az eddigi válaszokat is!
2010. jan. 26. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egészségmániás ,de így is fogytam már nyolc kilót,a derekam is karcsúbb 10 centivel.Ha tetszik amit írtam jó ha nem nem.Az én étrendem így néz ki:

Reggelire korpászsömléből készült szendvics,ebben van sajt pici margarin,pritamin paprika,pulykasonka.

Tízóraira:tejberiz(bolti)vagy puding,vagy gyümölcs,vagy joghurt.(mikior mihez van kedvem)

Ebéd :Amit a családnak főzök.(ha tészta a köret,nem eszem meg).Uzsonnára is szendvicset szoktam enni,de csak fél zsömléből.Vacsiraamit a többiek esznek.Az utolsó étkezésem három órával lefekvés előtt van.Ha nagyon éhes vagyok eszem sárgarépát,mandulát,mogyorót.

Mivel nagyon sokat zabáltam,és nem mozogtam,szerettem nassolni ennyi megszorítás elég volt ahoz hogy foggyak.

Most ráltam,a több zöldség dologra,mert megállt a fogyásom,meg többet is tornázok.Több sovány hús és hal kerül az asztalra 02.01-től,mert a gyereket kivettem a menzáról,mert eljutott arra a szintre hogy zavaja a túlsúlya.Így eggyütt csináljuk tovább .

Mindenki azt mondja a müzli,meg ezek nem egészségesek.És igazu van,de ma már a levegő sem egészséges.

Szerencsésnek mondhatom magam,mert falun lakunk,mindent megtudunk magunknak termelni.Így abban is biztos lehetek hogy a hús húsból van,a kolbászban nincs tartósító,és semmi adalékanyag stb.Nagyon eltértem a tárgytól,ezért elnézést kérek.De amit a boltban veszünk,és megeszünk,semmi sem egészséges.Ma reggel megnéztem a pulykasonka összetevőit,(nem előre csomagolt,és nem is a legolcsóbb vacak)45%pulyka hús,a többi meg adalékanyag(tele volt E betűsökkel) meg cukor.Na ennyit az egészséges táplálkozásról.

Ne haragudj,de ez kikívánkozott belőlem.

2010. jan. 27. 09:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó!
2010. jan. 27. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!