Lehet fogyni ilyen étkezéssel, mint az enyém?
Ezeket ettem ma:
1 szelet graham kenyér light vajjal
1narancs, 2 nyári alma, egy barack méretnyi ananász
egy nektarin
1 szelet párolt csirkemell párolt zöldségekkel(fél répa,fél cukkini, 4 fej csiperke gomba, fél lilahagyma)
50g zsírszegény túró
fél uborka,8 koktélparadicsom
Ügyes vagy, 10 kilo is szép eredmény. Ez az étrend szerintem nagyon jó így, nekem legalábbis tetszik :P
Az ananász amúgy zsírégető, az alma pedig szinte mindennel fogyasztható, de a citrusfélék is jó hatással vannak erre.
Igyál minél többet, de elsősorban evés előtt, mert ha utána iszik valaki az lassíthatja az emésztést.
Jó hatású még az is ha valaki gyümölcsöt eszik főétkezések előtt (és nem pedig utána)
Ezen sokat kellene javítani.
Reggelizni kéne, egy kis kenyér és vaj nem étel. Vaj maradjon, de zöldséggel, tojással vagy hússal!!
Gyümölcs teljesen értelmetlen fogyás alatt, de te tudod, lesz ennél nagyobb hiba.
Ebéd az jó, de 50 gramm túrónak az égvilágon semmi értelme, legfeljebb az anyagcserét zavarja. A tej anabolikus táplálék, a túró is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!