Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni ilyen étkezéssel,...

Lehet fogyni ilyen étkezéssel, mint az enyém?

Figyelt kérdés

Ezeket ettem ma:

1 szelet graham kenyér light vajjal

1narancs, 2 nyári alma, egy barack méretnyi ananász

egy nektarin

1 szelet párolt csirkemell párolt zöldségekkel(fél répa,fél cukkini, 4 fej csiperke gomba, fél lilahagyma)

50g zsírszegény túró

fél uborka,8 koktélparadicsom

2013. szept. 15. 00:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Kimaradt: negyed japán tök és 2 kocka keserű étcsoki 75%
2013. szept. 15. 00:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak mert ilyeneket eszek és nagyon lassú a dolog.Május vége óta már fogytam 10 kg-t,de akkor mentek le a kilók,amikor csak napi egyszer ettem: egy toast kenyeres,pesztós, salátás,lazacos szendvicset .
2013. szept. 15. 00:35
 3/8 anonim válasza:
Ne akarj túl gyorsan lefogyni, mert én is többször lefogytam már úgy, hogy csak keveset ettem, ill. alig ettem. le is ment hetente 3 kiló, de mindig visszahíztam. Most kb. 30 kiló súlyfeleslegem van. ha már fogytál 10 kilót, akkor a többit is leadod majd. Csak így tovább! Ne add fel, és ne siettesd.
2013. szept. 15. 00:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2013. szept. 15. 00:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, 10 kilo is szép eredmény. Ez az étrend szerintem nagyon jó így, nekem legalábbis tetszik :P

Az ananász amúgy zsírégető, az alma pedig szinte mindennel fogyasztható, de a citrusfélék is jó hatással vannak erre.

Igyál minél többet, de elsősorban evés előtt, mert ha utána iszik valaki az lassíthatja az emésztést.

Jó hatású még az is ha valaki gyümölcsöt eszik főétkezések előtt (és nem pedig utána)

2013. szept. 15. 04:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez így jó. Csak így tovább :)
2013. szept. 15. 04:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezen sokat kellene javítani.

Reggelizni kéne, egy kis kenyér és vaj nem étel. Vaj maradjon, de zöldséggel, tojással vagy hússal!!

Gyümölcs teljesen értelmetlen fogyás alatt, de te tudod, lesz ennél nagyobb hiba.

Ebéd az jó, de 50 gramm túrónak az égvilágon semmi értelme, legfeljebb az anyagcserét zavarja. A tej anabolikus táplálék, a túró is az.

2013. szept. 15. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
A zöldségekkel nem kéne ennyire spórolnod. A gyümi, a túró és a kenyér a legkevésbé sem fogyókúrás. Egyél reggelire egy jó kis baconos rántottát salátákkal.
2013. szept. 15. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!