Higgyek az ilyen diétás módszernek? (Link)
Figyelt kérdés
[link] Azt írja, ezzel 4 nap alatt 3 kiló mínuszt érek el. Nekem inkább combról kéne fogynom, máshol nincs rajtam felesleg.2013. szept. 14. 12:33
1/3 Sinead válasza:
Ne higgy neki, kacsa az egész, úgy, ahogyan ez is: [link]
2/3 anonim válasza:
Teljesen hülyeség és teljesen egészségtelen. Ha egy hét múlva lesz az esküvőd, és az a 3 kilo mínusz hiányzik ahhoz, hogy rád jöjjön a ruha, akkor végső megoldásnak talán elmegy, de egyébként baromság. Ha a combodat szeretnéd formálni, akkor állj neki tornázni, kismillió DVD meg egyéb film van, amiben combra tornáznak, vagy menj le egy edzőterembe, és kérd ki az ottani okosok véleményét, segítenek neked letornázni a felesleget a combodról.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Utolsó, attól félek, hogy a tornától csak még erősebbek, vaskosabbak lesznek. Igazából nem zsír van rajta, hanem husis, egyszer már nekiálltam a tornának,és csak erősebb lett tőle. Úgy gondolom,hogy a futás segítene, de gyűlölök futni.
2013. szept. 14. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!