Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétás saláta recepteket...

Diétás saláta recepteket tudnátok mondani?

Figyelt kérdés

Ami nektek bevált és nem volt túl költséges!

Mindenféle zöldséget megeszek, a lényeg, hogy ne keljen túl sok pénzt fordítani rá, mert még nem magamra keresek...

Valami olyan, amit egész nap ehetek, szóval nem baj ha hús is van benne!

2013. aug. 15. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Salátalevelek, reszelt sárgarépa, főtt tojás, pár szelet sonka, vagy csirkehús, vagy egy (nem olajos) tonhalkonzerv. Öntetként 1 kanál olívaolaj és citromlé. Ez az én kedvencem.
2013. aug. 15. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
tegnap ezt csináltam: fél ubi,1 paprika,1 paradicsom, só, bors, 1 főtt tojás felkockázva,2 szelet csirkemell sonka, 1 evőkanál joghurt(natúr), be a hűtőbe egy órára és lehet enni.
2013. aug. 15. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
ja az enyémben is volt egy kevés reszelt répa
2013. aug. 15. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Öhh... bármilyet! A lényeg, hogy ne rakj rá semmilyen előregyártott öntetet meg port!

Mi tegnap voltunk a Tescoban, van külön akciós polc a zöldséges résznél, a kínai kel 200 Ft volt, nekem egy adag salátához elég 1-2 levél, úgyhogy nagyon sokáig kitart! Zöldségesnél vettünk kukoricát, 25 Ft volt darabja, kicsit kellett válogatni, mert ezek a csúnyábbak voltak, de nagyon finomakat és szépeket hoztunk haza!

Szerintem a Lidl-ben vannak a legolcsóbb zöldségek. Meg körbe kell járni a boltokat, épp hol van akció!

2013. aug. 15. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Jól hangzanak, köszi!:)

A lidl-ben meg körülnézek ;)

2013. aug. 15. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
a piacon nézz körül inkább ott a legolcsóbb
2013. aug. 16. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!