Mondanátok diétás ételeket?
Zöldségen és húson "élek" de eléggé unalmas ezért szeretnék még mást is bevonni az étrendembe.
Még kaukázusi kefírt szoktam enni korpás kekszel de ennyi. Segítenétek mondani még? Lehetőleg ne olyat, amit sehol nem lehet megtalálni illetve drága! :)
Előre is köszönöm!
Mi Neked a diétás étel? Nem tudhatom, nekem alapvetően a nagy zsír- és alacsony szénhidráttartalmú az, de ugye nem vagyunk egyformák, az étrendünk és testünk viselkedése, sőt az ízlésünk sem.
Egyébként a hús és zöldség már önmagában káprázatosan változatos tud lenni, de persze az ember néha vágyik másra is :) Én nagy általánosságban nem is eszem húst, de ott a tojás. Rengeteg remek tojásétel van :) De az olajos magvakkal is lehet játszani, a zellerfasírt speciel azzal együtt jó, hogy nem szeretem a zellert, örülök, hogy találkoztam vele...
Nekem az a trükkös, amikor nincs otthon tojás, mert akkor szinte csak a zöldség, olajos mag és zsír témakörben tudok mozogni. Ez sem lehetetlen ám, a zöldségleveseim jelentős részéhez nem kell más, ott a paradicsomos káposzta, a zöldségcurry... Jók :) S nem olyanok, mint egy szimpla zöldségköret (bár a "zöldségköret" is elég csodálatos és változatos a szememben. szeretem a zöldségeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!