Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha iskolaidőben...

Mit csináljak, ha iskolaidőben nem bírok leállni az evéssel?

Figyelt kérdés

Az iskolában 52 kiló szoktam lenni(165 centihez). Tavasszal olyan stresszes korszakom volt, hogy lefogytam 5 kilót. Most 47 vagyok. Nyár elején szinte csak koplaltam,e gy paradicsom volt összvissz a napi ételem plusz egy hús. Azóta elkezdtem rendesen enni, de nem jött vissza rám semmi.

Mióta elkezdődött az iskola, azóta viszont RENGETEGET eszem, és nem bírok leállni!

Ma eddig egy vajaskenyeret, egy kakaóscsigát, egy csokis croissant-ot, húst lencsefőzelékkel és húst kenyérrel!uborkasalátával ettem. És még ennék, ha lehetne. NYári szünetben nem volt ilyen "gondom", simán kibírtam reggel egy kiflivel, ebédre normál adaggal plusz vacsi....mostmeg....két hete megy a suli és szerencsére egy kiló se jött fel rám, de mit csináljak, hogy ne egyek semmit? Mikor 52 kiló voltam nagy volt a hasam. A pszichológusom szerint most a normál szint alsó vonalán vagyok. Akarok hízni, de nem úgy, hogy mindent összevissza eszem. Hogyan álljam meg? Vagy hagyjam, hogy mindent egyek?

2013. szept. 12. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Unalom evés ... Nálam is volt mikor arra gondolsz, hogy uhh eszek egy kakaó csigát akkor előtte gondolj arra:

- Éhes vagyok ?

- Nem rohadtul nem vagyok csak tudom, hogy milyen finom

- Aha ez azt jelenti, hogy egy rohadt kakaós csiga erősebb mint az akarat erőm ?

Innentől pedig rajtad áll minden.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__48..

2013. szept. 12. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!! Megpróbálom ezt alkalmazni! :)

Igazából az a baj, hogy éhesnek gyakrabban vagyok éhes. Részben unalomevés, de sokszor tényleg éhesnek érzem magamat. Utolsó órán már az étel jár a fejemben, és mire haza érek korog a hasam, pedig van, hogy előtte két szendvicset is megeszek.

Viszont hátha ez is csak az unalomtól!!

2013. szept. 12. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából amit megettél nem sok, csak gagyi...
2013. szept. 12. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!