Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem bírok leállni folyamatosan...

Nem bírok leállni folyamatosan kövérnek érzem magam hiába fogytam közel 25 kilót, pszichológus nem segít mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly december elején kezdtem a fogyókúrát 86 kilóról indultam (176 cm) most vagyok 62, mindennap sportolok de iszonyú kövérnek hájasnak látom magam így is. Vajon még van hova fogynom lesz egy olyan pont ahol elégedett leszek csak még azt nem értem el, vagy nem is lesz ilyen pont? 30 éves felnőtt nő vagyok, nem tini.
2012. jún. 28. 15:19
 1/2 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Talán nem is a súlyoddal van bajod, hanem az élet más területén. Nincs önbizalmad! Egyedülálló vagy? Csak mert szerintem ez a felfogás arra utal, hogy te nem igazán érzed úgy, hogy értékes lennél...

Amúgy kíváncsi lennék, hogy a mindennapos sport mit jelent nálad, illetve milyen az étrended. A "fogyás" nem minden, alakodnak is kell lennie, nem elég ha kevesebbet mutat a mérleg!

2012. jún. 28. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Hiába vagy felnőtt nő, testképzavarod van. Ezen pedig csak pszichológus segíthet.
2012. jún. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!