Április közepe óta fogyózom, eddig folyamatosan fogytam, most viszont híztam 1,5 kilót. Miért?
Figyelt kérdés
Eddig csak diétáztam, alkalmanként korcsolyáztam, busz helyett séta. Másfél hete heti 4 napot járok kondiba, 1 órás kardio edzésre, közbe súlyzózás. Hétvégén voltam otthon, bűnöztem, ettem egy jégkrémet, 4-5 db fornettit, meg egy gyros tálat. Otthon is korcsolyáztam, elég sokat sétáltam, erre ma ráállok a mérlegre, és +kiló.2012. jún. 18. 16:27
2/7 anonim válasza:
Én is ugyanígy jártam... Lefogytam 5 kilót, 1 hónapja pedig stagnált a fogyásom, majd én is bűnöztem szombat este, alkoholt ittam, perecet ettem(nem keveset). Fel is szaladt 1-2 kiló, pedig voltam nagydolgon a vécén. :( Én sem tudom miért lehet ez.
4/7 anonim válasza:
Utolsó, egy hete már tettem fel róla egy kérdést. Ez lenne az:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__30..
5/7 A kérdező kommentje:
Voltam wc-n. Nyugtatgattak, hogy 1 kg az mozgósúly, de nekem ez akkor sem tetszik. 3 hónap alatt fogytam 7 kilót, ez még drasztikus gyors fogyásnak sem mondható szerintem. Kalóriát számolok én is.
2012. jún. 19. 11:56
6/7 anonim válasza:
szerintem csak a hétvégi bűnözés miatt a szervezetedben több a lekötött víz. pár nap múlva megint normális lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Legyen igazad:)
2012. jún. 20. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!