Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok leállni az evéssel,...

Nem tudok leállni az evéssel, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kicsit hullámvölgybe került az életem és elkezdtem reggeltől estig enni. Nem tudom miért. Mármint, hogy miért pont ezt választottam vigasztalásul. Pedig nem is vagyok éhes, mégis eszek és egyszerűen nem bírom abbahagyni. Pár hete tart ez. Sajnos elkezdtem hízni, pedig vékony voltam. Most emiatt meg bűntudatom is van, hogy tönkre tettem a testem, pedig szép volt és szerettem. Nem akarok kimozdulni itthonról, mert nem akarom hogy így lássanak az emberek, na meg kényelmetlenül is érzem magam a bőrömben. Olyan akarok lenni mint ezelőtt, de képtelen vagyok visszaállni a normális étkezésre. Még nem volt az evéssel problémám eddig. Teljesen kétségbe vagyok esve. Úgy látszik nincs már semmi akaraterőm. Sosem lesz akkor vége??

24/N

2012. okt. 25. 19:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
szia dettó ugyanez a helyzet..én nekem azért meg 30 kgt fogytam és kivoltam éhezve.egy hónapja zabálok reggeltől estig már 6-7 kgt hízhattam,egés nap sírok miatta majdnem.sehova nincs kedvem menni,halogatom,tologatom hogy majd holnap diéta blabla..és ezért mégtöbbet eszek.Kivagyok borulva.Énis szép vékony,izmos voltam (173 cm 58 kg) Annyira elegem van...
2012. okt. 25. 19:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi sajnos nem tudunk helyetted nem enni meg akarat erőt se tudunk adni, döntsd el magadban mi a fontos. A stresszt úgy is lelehet vezetni, hogy sportolsz. Kezdj el futni, meg lehet szeretni

Egyébként vannak ételek amik nem is hízlalnak. Egyél zöldségeket ha nem is vagy éhes és úgy akarsz enni

2012. okt. 25. 20:00
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Szia.

Motiváljon ez a kép:

[link]

Ha továbbra is csak eszel és eszel, te is így fogsz kinézni. De ne akarj ilyen lenni!!!

Én is ezzel a problémával küzdöttem és ez a kép segített. Amikor a csoki felé nyúltam, bevillant a szemeim elé egy 120kg-os nő, aki a gép előtt ül. Azonnal visszatettem a helyére az édességet.

Sok sikert!!!

2012. okt. 25. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Velem detto ugyanez volt, evéssel vigasztaltam magam.

Akkor álltam le vele, amikor már alig találtam nadrágot, ami rámjött! de azok se álltak jól, mert nagyon feszült rajtam minden ruhám...már amibe belefértem..

Nem mondom, hogy könnyű, mert most is szívesebben tömném magamba a csokit, de most a célom, hogy a kedvenc gatyámba újra beleférjek! Nekem ez segített. (ami miatt elkezdtem zabálni az még mindig nem oldódott meg, úgyhogy még egy fokkal nehezebb) kitartás kell!

2012. okt. 25. 20:29
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

de akkor miből van lóvéd,ha felnőtt vagy,ki sem mozdulsz?

ki tart el?

ki finanszírozza a kaját?

amúgy valami miatt haragszol,csak te nem a bosszúságod tárgyán vezeted ezt le,hanem magadat bünteted,torzítod pusztítod.

2012. okt. 26. 02:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszból kérdezem, de amikor írjátok hogy nem akartok kimozdulni akkor ezt hogy oldjátok meg?

Nem mentek dolgozni vagy suliba?

2012. okt. 26. 11:58
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Együtt érzek mindenkivel, aki hasonló cipőben jár:(

A kép az durva:D Én mondjuk inkább magamról szoktam nézni korábban készült képeket, meg olyan lányokról akik jól néznek ki. Ilyenkor mindig kicsit erőre kapok, mert látom a célt, hogy milyen szeretnék lenni. Csak még sajnos nem tart sokáig ez az érzés.

Igyekszek amúgy egészséges kajákat enni. Tegnap pl. bevágtam egy egész jégsalátát, egy egész doboz tofut, meg egy egész zacskó zsírszegény túrót. De ezek is elfogynak egyszer. Úgyhogy utána még előkerült jó pár szelet rozskenyér (fehéret alapból nem tartok itthon), meg natúr zabpehely és alma. De hiába a sok jó kaja, azoktól is ugyanúgy lehet hízni:( Egyébként most megértem magam reggel és 3 kg-ot híztam eddig. Ezt úgy egy hónap alatt. Nekem persze ez is sok, de még menthető lenne a dolog. Viszont ha ez így folytatódik még több lesz és akkor már sokkal nehezebb lesz visszafordítani az egészet. Nagyon félek:(

Nem mindenkinek kell dolgoznia a megélhetésért. Suliba azért jártam, de már végeztem.

2012. okt. 26. 15:26
 8/21 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg haragból eszek. Érzem is közben, iszonyatosan ideges vagyok és akkor tömöm befelé a kaját. És igen, valóban más miatt voltam dühös kezdetben, de most már magam miatt is, amiért ezt csinálom. Haragból eszem, az evés miatt meg haragszom. Szóval ez ilyen ördögi kör:(
2012. okt. 26. 15:31
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
igen..nekemis már anyum is szólt hogy mennyit eszek már..mondom oké akkor ezt neked és mégtöbbet eszek! Kihagytam a karácsonyi,húsvéti stb..kajálásokat?! Akkor ezt is bepótolom! Fuu holnap mostmár komolyan elkezdek keményen fogyózni..40 napot adok magamnak.
2012. okt. 26. 16:17
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
emberek minden fejben dol el!! a fogyas a hizas a kitartas az akaratero, motivald magad es tudatosan etkezz! legyel tisztaban vele hogy mi hova megy es a tested hova raktarozza!!
2012. okt. 28. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!