Nem tudok leállni az evéssel, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kicsit hullámvölgybe került az életem és elkezdtem reggeltől estig enni. Nem tudom miért. Mármint, hogy miért pont ezt választottam vigasztalásul. Pedig nem is vagyok éhes, mégis eszek és egyszerűen nem bírom abbahagyni. Pár hete tart ez. Sajnos elkezdtem hízni, pedig vékony voltam. Most emiatt meg bűntudatom is van, hogy tönkre tettem a testem, pedig szép volt és szerettem. Nem akarok kimozdulni itthonról, mert nem akarom hogy így lássanak az emberek, na meg kényelmetlenül is érzem magam a bőrömben. Olyan akarok lenni mint ezelőtt, de képtelen vagyok visszaállni a normális étkezésre. Még nem volt az evéssel problémám eddig. Teljesen kétségbe vagyok esve. Úgy látszik nincs már semmi akaraterőm. Sosem lesz akkor vége??
24/N
2012. okt. 25. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!