Nem tudok leállni az evéssel, mit csináljak?
Kicsit hullámvölgybe került az életem és elkezdtem reggeltől estig enni. Nem tudom miért. Mármint, hogy miért pont ezt választottam vigasztalásul. Pedig nem is vagyok éhes, mégis eszek és egyszerűen nem bírom abbahagyni. Pár hete tart ez. Sajnos elkezdtem hízni, pedig vékony voltam. Most emiatt meg bűntudatom is van, hogy tönkre tettem a testem, pedig szép volt és szerettem. Nem akarok kimozdulni itthonról, mert nem akarom hogy így lássanak az emberek, na meg kényelmetlenül is érzem magam a bőrömben. Olyan akarok lenni mint ezelőtt, de képtelen vagyok visszaállni a normális étkezésre. Még nem volt az evéssel problémám eddig. Teljesen kétségbe vagyok esve. Úgy látszik nincs már semmi akaraterőm. Sosem lesz akkor vége??
24/N
Hjaaj...de nem megy:( A tegnapi napot egész jól betartottam, nem is tudom hogy bírtam ki. És ma is délutánig. Aztán megint elkapott ez az egész és nem bírtam tartani magam...
Nem értem, hogy lehetek ennyire gyenge. Pedig lenne mi motiváljon, de úgy látszik mégis inkább teljesen tönkre akarom tenni magam:(
Kedves utolsó válaszoló,jó, amit írsz. Csak sajnos én úgy vagyok vele, hogy oké, megeszem az almát, de aztán a sütit is. :D :/
Nekem a szervezetem sokallt be a folyamatos félrezabálásoktól... Cukorbeteg lettem. És ezt csak magamban és a mértéktelen édességevésnek köszönhetem. Szóval Kedves Kérdező, te légy okosabb, mint én! Az egészséged sokkal fontosabb, mint pár falat sütemény!
Én ma kezdtem bele egy ilyen "fogyókúrás-blogba", annyit tesz, hogy leírom mit eszek + mit mozgok. Ahogy elnézem magam eléggé motiváló, mert reggel nem úgy keltem fel, hogy na akkor fogyókúra, sőt ettem 1 tábla csoki + szotyit, ebédre egy jó nagy tál lencsefőzeléket. Kora délután megcsináltam ezt a blogot és láss csodát, már edzettem is 30 percet, valamint az egész napi kalóriabevitelem csak 1600ra rúg. (pedig lusta vagyok és imádok enni)
Kipróbálhatnád, hisz semmit nem vesztesz vele. :)
Kedves kérdező: teljesen megértem a helyzetedet, nekem is vannak ilyen periódusaim. Amikor egyszerűen egész nap eszek és közben utálom magam, de minél jobban utálom magam, annál többet eszek és iszonyatosan nehéz visszaállni. Ezt más nem értheti, csak az, aki keresztül megy rajta. De nagyon igaz, hogy minden fejben dől el. Ilyenkor mély levegőt kell venni, megrázni magunkat és befejezni a zabálást.
Én most két hete álltam le a túlevéssel, csak az a baj, hogy nekem nem normális a viszonyom az ételhez. Így most a másik végletet élem és nem eszem szinte semmit két hete.
Remélem, hogy te megtalálod az arany középutat. Írj, hogy most hogy vagy. Össze tudod magadat szedni, hajrá!
Köszönöm a biztató szavakat!
Sajnos még nem sikerült helyrerázódnom:( Volt pár nap mikor viszonylag normálisan étkeztem, de még mindig ugyanúgy feltámad bennem ez az érzés, hogy muszáj ennem. Egyszerűen nem tudom, hogy veszíthetem el így az irányítást magam felett. És az a furcsa, hogy ha már nagyon bűntudatom van, ha már nagyon szarul érzem magam, akkor ráteszek még egy lapáttal. Tehát nem, hogy ki akarnék keveredni ebből, hanem inkább mintha direkt azt akarnám hogy legyen még rosszabb.
Tudom, hogy nem jó a koplalás, de most azt kívánom bár én is átesnék inkább a másik oldalra:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!