Meghíztam, és az a baj, hogy nem is akarok leállni a kényelmes életmódról és a finom kajákról?
Eddig mindig vékony,sportos és még izmos is voltam.
De a férjemmel mikor megismerkedtünk akkor ő rajta volt egy kis túlsúly, és követtem a példáját azt ettem amit ő, nem mozogtam és hát meghiztam.A férjem azóta lefogyott de én meg már ugy rászoktam erre a kényelmes életmódra hogy képtelen vagyok fogyozni.Lett úszógumim is és a combom eléggé megvastagodott.A férjem így nagyon szeret és a hurkácskáimat is. Sportolni meg nem szeretek.Inkább tv-zek vagy eszek vagy a férjemmel töltöm az időt.
Ezzel több baj is van:
- tovább fogsz hízni
- esélyes néhány betegség ebből adódóan
- ha lesz gyerek, ezt fogja látni
Megéri?
Ha igen, akkor semmi gond.
A férjed hogy fogyott le?
Régen verseny szerűen atlétikáztam.
A férjem meg testnevelés tanár.
Ő sem sporttal fogyott le, egyszerűen az életmódjához, anyagcseréjéhez képest kevesebbet evett. Esetleg normális kajákat.
Nem kötelező edzeni (bár kellene az egészségünkért, netán önvédelmi képességeket sajátíthatunk el testedzés keretében, hogy meg ne erőszakoljanak minket, hát ki miért edz) de normális ételeket már csak lehet enni, nem?
Mivelhogy baromi finom és csöppet sem "hizlaló" hús ételek (csirke, pörkölt, sült oldalas, szalonna, kolbász ...) zöldségek (paprika, paradicsom, cukkini, retek, tök, karfiol.. főve, párolva, nyersen, hús mellé..) és édességek (maglisztekből készült, xilittel édesített sütemények tömkelege) áll rendelkezésedre, így ne mondja senki hogy ku.rvafinom kajákkal, és kevés mozgással nem lehet fogyni.
Kenyérrel és tejtermékekkel nehéz, ezt az egyet nagyon aláírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!