Pudingot akarok csinálni. Almát vágok tányérba, meg teszek bele háztartási kekszet darabolba, rá öntöm a pudingot. A keksz nem lesz tulpuha vagy ilyesmi? Ez milyen édesség? Finom?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 15:59
1/4 anonim válasza:
A keksz pár perc alatt teljesen elázik, de attól még finom. Én őszibarackra, vagy őszibarack befőttre szoktam a még meleg vanilia pudingot rakni. Nagyon jó.
2/4 Csivibaba válasza:
Nem baj, ha ,,túl puha,, lesz! Tényleg nagyon finom!
3/4 anonim válasza:
Puha lesz, de ha attól félsz, nem lesz gusztustalan darabkásra cafatolódott képlékeny cucc. Finom :)
4/4 anonim válasza:
természetesen a keksz felvesz a nedvességből. de ha vársz egy kicsit, hogy hűljön a puding, már jobb az eredmény. és az almát apróra vágva keverd a pudingba, mert az is, ahogy leírtad eláztatná a kekszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!