Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövérnek érzem magam....

Nagyon kövérnek érzem magam. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
22L 169cm 78 kg vagyok most.Nem eszem sokat de amikor eszek egy kis adagot akkor is úgy érzem hogy telezabáltam magam, szinte hányingerem van. Nem tudom mitől lehet ez. Fogynom kellene csak nehéz elkezdeni mert nem is nagyon tudom hogyan.

2013. szept. 12. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az adatok alapján 5 kg felesleg van rajta? Ne csináld már...Én 168 cm/64-65 kg vagyok és van rajtam felesleg. Akkor a kérdezőnek elég lenne 5 kilót fogynia? Akkor lenne 73 kg és még úgy is kb. egy tízest ledobhatna.
2013. szept. 12. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:

én meg 161 vagyok és 60 kg, és nem vagyok dagadt.

ne az anorexiás modellekhez hasonlítsd magad!

2013. szept. 12. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, nem dagadt "csak" duci vagy 161/60-nal! Meg azt hiszed hogy te vagy a világ közepe!

Egy ilyen fiatal nőnek, mint a kérdező, az 50-hez kellene közel lennie. Hogy harmincas éveiben is csak 6x kg legyen.

2013. szept. 12. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:

duci sem vagyok, te idióta. az idióta csak azért, mert nem érzem magam a világ közepének.

nagy melleim vannak, amik kitesznek vagy négy kilót, továbbá edzek és normálisan táplálkozom.

2013. szept. 12. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is sok a 169/78 . Nem anorexiához mérek és adok tanácsokat kedves válaszoló,de te biztos azt gondolod,hogy rajtad kívül mindenki vak és hülye és csak te hiszel az egészséges táplálkozásban meg az edzésben.Hát, tévedtél ;)
2013. szept. 13. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:

súlyos problémáid lehetnek :D

ledagadtozol és ismeretlenül azt írod, hogy azt hiszem, enyém a világ közepe. most pedig már megelőlegezed nekem azt is, hogy mindenkiről azt feltételezem, vak és hülye.

még valami, kedves belém látó?

költői kérdés :d

remélem nem haragszol meg, ha a továbbiakban nem vagyok rád kíváncsi.

2013. szept. 13. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!