Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövérnek érzem magam,...

Nagyon kövérnek érzem magam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

167cm vagyok és 49 kg . Ez úgyis sok:S Fogytam nagyon sokat eddig de így is kövérnek érzem magam. Anyu azt mondja, hogy nem vagyok normális.

Mellben: 85cm

derékben: 63cm

csípőben:86cm

Már kb. 1 éve futok majdnem minden nap, diétázok és semmi eredménye sincs:S Kb. csak 1 cm ment le, de ez semmi

2013. aug. 2. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Anyukadnak igaza van!
2013. aug. 2. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
ha 12 evnel idosebb vagy, akkor korosan sovany vagy...+ a testkepzavar....ideje orvosi segitseget kerni
2013. aug. 2. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még leadnál 10 kilót, nem kellene kinyitni az ajtót, hogy bemenj a házba...
2013. aug. 2. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért nincs eredménye a diétának és a sportnak, mert már így is nagyon sovány vagy. 167 centihez a 49 kg kevés, az 53 körüli már normális lenne, de ez bizony kevés. Valószínűleg rosszul látod magad, testképzavar lehet, érdemes lenne elmenni orvoshoz, aki segít neked.
2013. aug. 2. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyanezek az adataim, és én 166cm és 53 kg vagyok, 31 éves. Én nem sportolok, és normál alkatú vagyok, nem sovány, csak karcsú. Sztem azért nem megy le már több, mert nincs miből. Karcsú vagy és kész ;) Hidd el a szüleidnek, hogy már elérted az álomsúlyt.
2013. aug. 2. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Maximálisan egyetértek Anyukáddal!
2013. aug. 3. 09:27
 7/7 anonim válasza:

A 167 cm magassagoddal 52 kg alatt mar tul sovany vagy. Ezt mondja ma az orvostudomany.

Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ugy hiznod kellene 3 kilot.

De mondjuk, egy kevesbe ehezteto dieta es a sportolas folytatasa mellett illene felszedned 3-4 kilot.

Hugom 164 cm, 54 kg, hasonlo meretekkel mint te. Ha nem a hugom lenne, akkor mar reg... :D

2013. aug. 13. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!