Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem magam még mindig...

Miért érzem magam még mindig ugyanolyan kövérnek?

Figyelt kérdés

179 cm magas 17/f vagyok.

Fél éve még 84-85 kg voltam, azóta sikerült lefogynom szépen lassan 73-75 kg-ra. Tartom is ezt a súlyt, ezzel nincs probléma.

Viszont ugyanolyan kövérnek érzem magam, mint eddig. Ugyanúgy vastagok a combjaim, a vádlijaim, nagy a hasam, a fejem.

Mondják páran, hogy fogytam, és látszik, de én nem veszem észre. Ugyanazokat a ruhákat hordom, a képeken is sokkal kövérebbnek nézek ki, mint mások.

A BMI (testtömegindex) szerint is normális már a súlyom, de én nagyon kövérnek érzem magam.

2012. okt. 2. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég sokunkkal így van, akik lefogytunk. Én sem látom nagyon magamon, folyton elégedetlen vagyok...

Hallgatni kell másokra, ha azt mondják, hogy látszik, akkor az úgy is van!!

2012. okt. 2. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Minden valószínűséggel azért, mert relatíve kevés zsírt és jobb esetben sok vizet, rosszabb esetben sok izmot vesztettél és egyszerűen hájas maradtál.

Sőt az is lehet, hogy arányaiban még hájasabb vagy, mint voltál (ez akkor van, ha több izmot vesztettél, mint zsírt).

84-85 kg-ból 10-12 kg zsírt lefogyni nagyon durván meglátszik, majdnem "szálkás" lesz tőle az ember.

2012. okt. 2. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!