Hogyan lehet 2 embernek ugyanolyan adatokkal eltérő alkata?
sok múlik azon is milyen az ember csontozata,felépítése.Pl egy vékony csontozatú emberen nyilván több a "husi" azért 55 kg,és ez látszik, míg a másiknak erősebb a csontozata,az 55kg-ot ez adja.
Én 175 cm vagyok(nő), az ideális súlyom 63-65 kg, ekkor mindenki csinosnak mondd, jól érzem magam, de aki nem tudja hány kg vagyok, 55-60-nak saccol.
a csontozat, genetika stb. ezek nagyon minimális befolyásolók csak. Az határozza meg a testalakodat, hogy, mi van a bőröd alatt. Ahogy a kép is mutatja a zsírnak sokkal nagyobb a térfogata, míg az ugyanolyan tömegű izomnak.
Ezt az "erős csontozatú vagyok" hülyeséget el kéne már felejteni. Egy ember csontváza 12-14 kg körül van, súlyban sokkal inkább a magasság miatt van különbség két csontváz között, mint a vastagság miatt.
A genetikai különbségeket sem szabad felnagyítani, mert nincs akkor különbség két ember között, ne felejtsétek, hogy 1%-os különbséggel már csimpánzok lennénk.
A legnagyobb különbség két azonos magasságú és tömegű, de eltérő alkatú ember között a zsír/izom arány, semmi más, ezt el kell fogadni és akkor lehet tenni ellene is akár.
kössz, hogy lepontoztatok...első vagyok...
Persze sok dologtól függ az alkat,de én meg azt utálom mikor minden vissza van vezetve a zsírra-izomra,meg hogy akinek többet mutat a mérleg annak már tuti fogynia kell.
Igenis van olyan, hogy vékonyabb a csontozata valakinek,hogy "törékenyebb".De ez ránézésre is látszik sok nőnél!
Szerintem nem ennyire egyszerű, hogy a zsírnak nagyobb a térfogata mint az izomnak és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!