Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem magam kövérnek?

Miért érzem magam kövérnek?

Figyelt kérdés
168 cm és 54kg vagyok. 3 éve kezdtem el fogyózni. A többiek szerint nagyon vékony lettem én meg egy dagadt dísznónak látom magam. Összeérnek a combjaim bármit is teszek nemtűnik el onnan. Pedig széles a csípőm úgy hogy elkéne onnan tűnnie. Meg szélesnek érzem a derakamat. Az is a bajom, hogy amikor felveszem a farmeromat akkor oldalt kibuggyan a háj vagy hús vagy mi és ettől még szélesebbnek látszódik a derekam. A fenekem nagyon husis. Amikor meg leülök a combom olyan vastag, mint egy eszméletlen dagadt embernek. Az osztáyltársaim azt mondják, hogy inkább még híznom is kéne. Most én vagyok aki téved vagy ők hazudnak? 16/L
2012. okt. 18. 17:50
 1/3 anonim válasza:
Szerintem lehetetlen, hogy kövér legyél 168 cm-el és 54 kg-val. Sportolj valamit ha nem vagy magaddal megelégedve, de szerintem nincs gond a súlyoddal.
2012. okt. 18. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Küldj egy fej nélküli képet, annnnyival sokkal könnyebb lenne ezt eldönteni, ha látnánk.
2012. okt. 18. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt tudod-e, hogy létezik olyan betegség (és a korosztályodnál gyakori is) hogy testképzavar?

Elnézhetnél egy orvoshoz, beszélgetni.

2012. okt. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!