Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 éves lányom van nagyon...

3 éves lányom van nagyon kövérnek érzem magam tényleg az vagyok?

Figyelt kérdés
szülés előtt 55 kiló voltam most 70 vagyok és 176 cm . A mellbőségem 110 cm a csípőm 110 a derekam 90nagyon kövér vagyok vagy csak én viszem túlzásba sokat fogyóztam de nem ment le csak pár kilo . Igazából csak a hasam ami zavar hogy adjam le?
2012. szept. 13. 17:15
 1/6 anonim válasza:
Igazából nem hiszem, hogy kövér lennél. Talán a hasad kicsit asszonyosabb, mint az ideál, de szerintem az se lehet zavaró. 176/70 még szerintem vékony is :) én 165/70 vagyok és nem vagyok kövér csak husi. Szerintem te azért látod magad elhízottnak mert előtte nagyon vékony voltál. Próbáld elfogadni, hogy a tested megváltozott, és ha tenni szeretnél érte, akkor abból nem lesz bajod :) Szerintem csini lehetsz :)
2012. szept. 13. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem ez segített: reggelire fogyite,pirítóssal,sajttal,sonkával-ezt nem sajnáltam magamtól. ebédre ami jól esett!! vacsi helyett 1 turmix-porból,de feljavítottam néha gyümivel pl-én oriflame-eset ittam. e mellett reggelihez és ebédhez 1-1 szem almaecet kapszula. uzsira joghurt,gyümölcs,abonett egy kis sonkával vagy kőrözöttel én drasztikus fogyókúrát nem tudtam csinálni,inkább összeraktam magamnak amiről tudtam h szeretem és menni fog. segíthet indulásnak egy 5 napos méregtelenítő kúra-dr steinberger,napi fél-másfél kg salakanyag-víz ürülés miatti fogyás simán megvan,így kitisztulsz és és a tsted is könnyebben átáll a diétáéra. nekem a méregtelenítéssel -4kg ment le az 5 nap alatt,azztán a diétával havi 2kg átlagosan. most újra szükségem lesz rá mert hamarosan szülök és feljött vagy 10kg,én most is így csinálom majd

torna nekem rubint réka babás és add önmagad tornája jött be.

amúgy nem vagy kövér,nekem 163cm-hez volt 70kg a súlyom

lehet esetleg hormon probléma is ha elkezded a diétát és nem folyamaztos és nem tartós-jojó- akkor menj dokihoz,de akár most is kezdheted ezzel

sok sikert!

2012. szept. 13. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy kover ezekkel az ertekekkel.

En zumbazni jarok hetente ketszer 55 percet. Nemcsak fogytam tolle de latszik a testemen, hogy feszesebb, fittebb. Ha gondolod probald ki. Nekem szerencsem van mert ahol melozom ott van fitness terem es ebedidoben van zumba. Igy azon a ket napon maradok fel oraval tovabb a melohelyen es ledolgozom az idot. Nekem sokat segitett es kikapcsol. Rengeteg helyen van zumba. Ha gondolod probald meg. Nekem 2 es fel eves a kisfiam.

2012. szept. 13. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:

NAgyon küövér nem vagy, de picit tulsúlyos, igen.

Valószinúleg zsirosabb, mint izmosabb lehetsz, ilyen adatokkkal, mert én cm kg arányban ducibb vagyok nálad, de nincs ekkora csipőm meg derekam

ÉS igen, ha zavar, add le :)))

2012. szept. 13. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Kövér biztosan nem vagy, ez tuti, max. csak a régi alakodhoz képest vagy "nagy".

Én 173 cm vagyok és kb. 68-69 kg. A gyerekeim előtt 60-62 kg voltam.

Jelenlegi méreteim 90-74-102 cm és 38-40 -es ruhát hordok Én is sokszor egy zsírdisznónak érzem magam a sok 50 kilós, 34-36-os méretű csaj mellett, pedig állandóan dicsérnek, hogy milyen jól nézek ki és hogy nem látszik rajtam a 2 gyerek :)

Elméletben mindent tudok az egészséges fogyásról és a mozgásról, de a gyakorlatba való átültetés hosszú távon egyszerűen nem megy :(

Pár hete elkezdtem számolgatni a kalóriákat és próbáltam max. 1500-at enni és mozogni. Egy ideig ment is, de azután rohadtul meguntam a sok salit, a grillezett csirkemellet, pedig amúgy imádom őket. Ja és ölni tudtam volna a vajas kifliért, mégpedig rögtön az Abonettet kitalálót :)

2012. szept. 16. 16:58
 6/6 A kérdező kommentje:
kedves utolsó ugyanebben a cipőben járok
2012. szept. 17. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!