Másfél hete jár a lányom bölcsibe és már meg van fázva. Mi lesz így? Van/volt így másnál is?
Figyelt kérdés
Ráadásul elég nehezen megy a beszoktatás és most meg nem tudom vinni(szerintem már a héten nem is megy)Hogy fog így beszokni?Volt ilyen másnál is?Mit lehet csinálni?2012. szept. 11. 21:49
1/4 nevem-senki válasza:
A bölcsi ilyen..., egy hét otthon, egy hét a bölcsiben. De majd megerősödik az immunrendszere.
2/4 anonim válasza:
Az első pár hónap általában ilyen, legalábbis nekem mindenki ezt mondja, hogy erre számítsak. Kisfiammal jövő héten kezdjük a beszoktatást.
3/4 anonim válasza:
Így kezdtük mi is tavaly, már a beszoktatás alatt lebetegedett. Utána még kb. 1 hónapig sírt minden reggel. Nálunk a múlt év úgy telt, hogy 2 hèt bölcsi egy hét itthon, de tényleg pontosan mindig 2 hét után betegedett meg. Három hét volt a rekordunk, hogy ment! Most kezdtük a 2. évet 1 hónapja, és egy kis náthán kívül nem volt más baja, szóval úgy látom javul a helyzet, de ezt lekopogom.
4/4 anonim válasza:
Ez ilyen szokott lenni, készülj fel rá! Alig viszed, már újra beteg. :( Sajnos. De majd megedződik a szervezete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!