Ismertek olyat, aki azért megy vissza hamarabb dolgozni, mert "problémás" a gyereke? Az anyukának könnyebb a munkahelyen, és a gyereket pl 1 / másfél évesen bölcsibe adja? Szóval nem anyagi okok miatt?
Igen. Nem csak ezért (mentem vissza dolgozni) de nekem 20 hónapos kora óta bölcsis. És sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok (vele is, meg úgy alapban is, nem sírok pl. minden másnap)mióta én dolgozok, ő bölcsis.
Anyagilag is sokkal könnyebb így. Végülis nagyon meghúzva a nadrágszíjat sok mindenről lemondva, maradhattam volna otthon 3 évig. De nem akartam.
Jöhet a lepont.
Kedves 5. válaszoló. Itt minden okés, nem kapsz lepontozást.:) Csak érdekel ez a dolog.
Én pl. tök élvezek itthon lenni, jó hogy nem maradok le az első lépteiről, stb...
Persze nem vagyok mintaanya, sajnos, és vannak olyan nap is, amikor túlélésre játszom, de többségében szeretek itthon lenni vele. Imádom:)
Direkt nem írtam rögtön, de én pl. pedagógust ismerek ilyet, aki láthatóan alig várja, hogy más foglalkozzon a gyerekével napközben. De nem akartam ezzel indítani, pont hogy ne szítsak vitát. Légyszi ne is provokáld, mert felesleges.
Abban egyetértek a 3. válaszolóval, hogy
"Inkább menjen vissza dolgozni, minthogy idegbajos befásult nő legyen."
nem provokálom (sajna jönni szokott az magától is) csak itt már ez megy, hogy 10 kérdésből 8 nál valaki biztos végigmegy és lepontozza a "nem odaillő" ellentétes véleményű válaszokat.
Természetesen köszi hogy te nem tetted, de ez nagyon általános lett itt.
Off vége.
Hűha, na ikrekkel meg is értem :))
(AMúgy én mindenkinek zöld kezet adtam, de megjelent a lepontozó. :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!