Másfél éves örökmozgó képes 4 órát utazni egy nap vonattal szerintetek?
Két óra lenne az út oda, 2,5 óra vissza. Közben kb 3 óra a célállomáson. Ismerősökhöz mennénk, de nem tudom, el merjek-e indulni vele, pláne a kánikulában, délben...
Elég régen vonatoztam már, de azt tudom, hogy amerre mi mennénk, csak a vacak fapados vonatok járnak... Plusz a kisfiam még a babakocsiban sem képes fél-1 óránál többet ülni, pedig járni sem tud még, csak mászik ezerrel. A vonaton nem tehetem le mászni, ülni pedig képtelen sokáig.:(
Szerintetek nekivágjak, vagy majd inkább fél-1 év múlva?
A vonaton gyakran elalszanak a vonat ritmikus mozgásától.
Az én gyerekem is örökmozgó, de én rászólok, ha kell, és akkor nyugton marad.
Én nem indulnék el vele így, hogy nem jár. Mert egy járó gyermekkel kicsit könnyebb. Lehet vele a vonaton sétálni, az kifárasztja, utána le lehet ülni kicsit játszani. A lányommal el mernék indulni, múltkor a 3,5 órás autó utat is jól viselte, egyszer álltunk meg. Amúgy elvolt, pedig ott végig ülni kellett. Ő is örökmozgó, de az utazást szereti. :)
Szerintem akkor menjetek, ha màr jár a kisfiad.
Én pont ilyen dilemmában vagyok.Utoljára akkor voltunk a szüleimnél kocsival, mikor a lányom 8 hónapos volt.Akkor jó volt, mert sokat aludt még és csak kajálni kellett megállni.
De már másfél éves, állandóan menne a drágám, egy egy órás utat alig bírt ki a balcsihoz hiszti nélkül.Így mi vagy ma megyünk amikor a délutáni alvás esedékes, vagy holnap hajnalban elindulunk és akkor még biztosan alszik valamennyit a kocsiban a reggeli kakaója előtt.A meleg miatt nekem szimpibb a hajnali út, de még nem tudom, hogy mi lesz.Mindenesetre úgy biztos nem indulnék el vele, hogy sem alvásidőbe nem esik és még dög meleg is van, mert tuti, hogy a 4-5 órából 3 óra ordítás lenne.
ne menj, én anyumékhoz mentem le vonattal mikor 18 hós volt a lányom, és szörnyű volt, pedig az csak egy órás út volt.
Kicsit aludt az elején, de aztán mikor felébredt ki akart szállni a babakocsiból, és menni akart, de még nem tudott még stabilan, pláne nem a mozgó vonatban, az ölemben sem volt el, csak ha felálltam, és így néztünk ki az ablakon, és mondtam, nem, hogy mit is látunk, a derekam leszakadt, és vagy 5x majdnem elestem, á, borzasztó volt...ja, és úgy elfáradt estére, hiába aludt rendesen anyuáknál du., meg visszafelé is a vonaton, estére tök hiszti volt, ki volt merülve, vagy 2 napig ittuk a levét ennek a nagyszerű kalandnak, pedig én is azt hittem, hogy élvezni fogja, de még kicsik hozzá....:((
Most lesz 2 éves, és most agyalok rajta megint, hogy elment a meleg, nekiugorjunk-e ismét, mert mostmár kicsit jobb, de még most sem tudom elképzelni, hogy végigülje az utat a babakocsiban, vagy mellettem, ami ráadásul állati veszélyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!