Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Zzzzz mit fözzek hogy végre...

Zzzzz mit fözzek hogy végre hajlandó legyen enni valamit? Alig eszik valamit a lányom

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem írod le, hogy kb. miket eszik meg, akkor nehéz lesz segíteni....
2012. szept. 13. 12:41
 2/6 A kérdező kommentje:

reggeli tej ezek után avgy párizsit kér vagy virslit vagy sajtot vagy semmit

tizórai joghurt vagy tejföl

ebéd alig alig valami 2 falat kaja

délután gyümi

vacsora mint reggel....

komolyan mondom ez hihetetlen pedig annyi mindent megprobálok adni neki de kiköpi

2 éves elmúlt( 2 fogat növezst hátul)

nasit nem kap (ezek után meg föképp)

2012. szept. 13. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam 27 hónapos. Eddig imádott enni, nem volt válogatós: zöldség, gyümölcs, hús, leves, főzelék, mindent bevett a rendszer. Az utóbbi egy hétben kb semmit nem eszik ő sem.

Reggelire egy bögre tej/macikávé, ebédre most épp bundás kenyeret evett egy szeletet (a bunda-anyagban kevertem egy marék zabpelyhet, hogy valami egészséges is legyen benne...), utána egy túró rudi. Estig semmi, majd vacsira megiszik egy szűk bögre tejet megint, aztán kész. Vizet sem iszik nap közben.

Nem kínálgatom százfélével, ha nem kell neki, amit ajánlok, megmondom, hogy oké, nem kell megenni, de akkor nem kap mást sem. Azt mondja, jó. Ennyivel el is rendezzük.

Ha a lányod eddig jó evő volt, akkor ne foglalkozz vele különösebben. Én úgy vagyok vele, hogy majd elmúlik.

2012. szept. 13. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
bocs, "bunda-anyagba".
2012. szept. 13. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok segíteni, de azért írok, hogy tudd, nem vagytok egyedül:)

Másfél éves a fiam. Úgy is jellemezhetném, hogy fényevő. Kb. 3-4 dolgot hajlandó megenni. Ha bármi újat adok neki (akár édes, akár sós) egyből tolja ki a nyelvével, és fintorog.

Pedig imádok főzni, és nagyon szívesen pepecselnék neki.

Néha nagyon el vagyok keseredve. Még az óvodába is üveges bébiételt fog enni...:(

2012. szept. 13. 12:59
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon jo evö volt de mostanaba...kiborit
2012. szept. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!