Volt már valakinél olyan, hogy bölcsibe/oviban nem volt hajlandó enni a gyereke? Megváltozott? Ha igen mennyi idő alatt és hogyan?
Igen,az én lányom sztrájkolt 2 hétig nem volt hajlandó egyedül enni-inni a bölcsiben,amikor bekerült.A gondozónénik etették-itatták,de aztán lassan magátok kezdett el enni és inni is.
de közben itthon már régóta önállóan étkezett
Pont 3 évesen kezdte az ovit (év közben, tehát nem szeptemberben). Kerek 5 hónapig egy falatot nem evett az oviban. Amikor hazajött délután 4-kor, kizabálta a hűtőt.
5 hónap után "megtört", azóta eszik. Türelemmel, kedvességgel, sok dumával oldódott meg az ügy. Nem erőltették az óvónénik, sem a dadusok, soha nem szidták meg, hanem megkérdezték, kér-e, mindig megmutatták neki, de nem erőltettek semmit.
Itthon én is magyaráztam neki, hogy milyen fini az ovis kaja, milyen jó a többiekkel együtt enni, stb.
Ő nem evett az oviban semmit, se reggelit, se ebédet, se uzsit, egyszerűen teljesen elutasította 5 hónapig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!