Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lett a kislányommal?...

Mi lett a kislányommal? Teljesen megváltozott, állandóan a nyomomban van!

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon más lett! Mindenhová jön utánam,őriz,még a Wc-én is. Nem hajlandó 1méternél távolabb menni tőlem. Eddig az apja volt az isten,bár ővele nem csinálta ezeket. Most is hogy írok,itt áll a szék mellett,innen nézi a mesét. Hiába kérem üljön le nem!!!

Nem az a baj hogy velem van,senki ne értsen félre,hanem az hogy még nagy wc-zni sem tudok úgy hogy ne lenne a számba! Ha elindulok valahová a lakásban követ,kiabál utánam. Kissé már fusztrál!:(

Mitől van ez? Ez valami korszak?

2012. aug. 26. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen idös?

szeparácios szorongása van

2012. aug. 26. 10:32
 2/3 A kérdező kommentje:
2,5éves lesz nemsokára.
2012. aug. 26. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne frusztráljon! EZ természetes. Én sem tudok wc-re menni már jó ideje egyedül. EZ ilyen korszak. Szerintem kapcsold le a tv-t, fejezd be a számítógépezést, és játszál vele, nyugtasd meg, majd elmúlik, de ne siettesd! Jó játszást!
2012. aug. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!