Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 21 hónapos gyerekem állandóan...

21 hónapos gyerekem állandóan leveszi magáról a pelenkát, de közben a szobatisztaságtól teljesen távol áll. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Még a játszótéren úgy ahogy magán tartja, bár ott is sokszor venné le a nadrágot. Itthon viszont egyből leveszi a nadrágot és a pelenkát is. Még az elején örültem is, hogy milyen hamar szobatiszta lesz, kiraktam neki a bilit. De soha egyszer sem a bilibe pisil vagy kakil, hanem össze-vissza, ahol épp rájön. Épp az előbb szedtem össze a kakit a szőnyegről és ez naponta előfordul.

Hetek óta ez megy.

Mondom neki, hogy ne vegye le, de leveszi. Aztán pisi vagy kaki után megmutatom neki a bilit, akkor rá is ül, de utána újra nem foglalkozik vele.

2012. aug. 17. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém szó szerint ezt csinálja, én is kÍváncsi vagyok bocsi.
2012. aug. 17. 15:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Jó köszi, azért ez megnyugtat, hogy nem csak az én gyerekem vetkőzés-mániás.

Hallani gyerekekről, akik ilyen korban már szobatiszták, úgy örülnék neki, de ehhez a napi szintű kaki-összeszedéshez semmi kedvem...

2012. aug. 17. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ezt csinálja :) ilyenkor trikós bodyt szoktam ráadni. Avval nem tud mit kezdeni.
2012. aug. 21. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanezt csinálja. Én ujjatlan bodyt szoktam ráadni. Ez nálunk bevált. Jól be is szokott rágni, hogy nem tudja levenni.
2012. aug. 21. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy kétszer válaszoltam csak közben vacakolt a net.
2012. aug. 21. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van,én a pelenkára kis gatyát adok:)
2012. aug. 21. 07:46
 7/7 anonim ***** válasza:
az én lányom is ezt csinálta. Egyszer mikor pisilt felkaptam és ráültettem a bilire. Utána többször mondtam el neki, hogy hova kell pisilni, kakilni és szépen lassan ráállt ő is a bilizésre. Voltak utána még kisebb balesetek, de az már elviselhető volt.
2012. aug. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!