21 hónapos gyerekem állandóan leveszi magáról a pelenkát, de közben a szobatisztaságtól teljesen távol áll. Mit csináljak?
Még a játszótéren úgy ahogy magán tartja, bár ott is sokszor venné le a nadrágot. Itthon viszont egyből leveszi a nadrágot és a pelenkát is. Még az elején örültem is, hogy milyen hamar szobatiszta lesz, kiraktam neki a bilit. De soha egyszer sem a bilibe pisil vagy kakil, hanem össze-vissza, ahol épp rájön. Épp az előbb szedtem össze a kakit a szőnyegről és ez naponta előfordul.
Hetek óta ez megy.
Mondom neki, hogy ne vegye le, de leveszi. Aztán pisi vagy kaki után megmutatom neki a bilit, akkor rá is ül, de utána újra nem foglalkozik vele.
Jó köszi, azért ez megnyugtat, hogy nem csak az én gyerekem vetkőzés-mániás.
Hallani gyerekekről, akik ilyen korban már szobatiszták, úgy örülnék neki, de ehhez a napi szintű kaki-összeszedéshez semmi kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!