Kisfiam szeme állandoan könnyezik a napon, ez baj? 2,5 éves. El kéne vinnem ezmiatt szemorvoshoz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 13:49
1/10 anonim válasza:
Szerintem elég ha gy.orvosnak megmutatod. Amúgy az enyém is könnyezik, mert érzékeny. Megoldás: napszemüveg!:)
2/10 anonim válasza:
Szerintem igen.Ha nincs is nagy baj,de megnyugtatna benneteket.
3/10 anonim válasza:
Megoldás: 2,5 évesnek napszemüveg? Szerinted ?
4/10 anonim válasza:
Napszemüveg???
Elvinném,mert ha fényérzékeny kap rá cseppet és jobb lesz neki.de attól is könnyezhet ha gyengécske valamelyik ideg a szemében.Nem árt,ha megnézi orvos,legfeljebb kamillázást tanácsol.:)
5/10 anonim válasza:
Vidd el gyerekszemészhez, szerintem mindenképp. Attól is érzékeny lehet a fényre ha szemüvegre volna szüksége.
6/10 anonim válasza:
Védőnőnél lehet látásvizsgálatot csinálni. Figurák felismerése, vagy E betű merre mutat. Első körben oda mennék, ha már tud beszélni a gyerek.
7/10 Puskásné B. Marianna válasza:
Az én kisfiam szeme is gyakran könnyezett / könnyezik . A családtagok körében sok okos ember van ( szerintem mindenhol ) és a kamillára esküdtek sokan ! Elvittem a gyereket orvoshoz és említettem Neki a kamillát ! Azt mondta , hogy ez a legnagyobb butaság , amit alkalmazunk szemproblémákra , mert 20 problémából kb. 2-re hasznos , a többi esetben többet ártunk vele,mint használunk . Nekünk cseppet írt , de szándékosan nem írom a nevét , mert a szem nem játék, az a biztos , ha szakorvos nézi meg ! De egyébként semmi komoly gond nem volt , azt mondta a doktornő, hogy lehet , hogy belekapott véletlenül, vagy a plüss játékokról belement egy icipici kis szösz és irritálja . De allergia is lehet , sajnos Én ettől könnyezek, de nagyon !
8/10 Draki válasza:
Ha kiderülne, hogy allergia miatt könnyezik, akkor írj, mert arra tökéletes megoldást tudok, ami gyerekeken is teljesen veszélytelen és nagyon hatásos. Akupunktúra tű nélkül röviden. Olcsó, tökéletesen hat és semmit nem visz be a testen belülre.
9/10 Cooltib válasza:
Valószínű, hogy fényérzékeny de ez nem akkora gond ha odafigyelsz rá. És IGEN napszemüveget kisgyereknek is lehet venni!!! Sajnos a kisgyerek napszemüveg igen drága de a gyermek szeme világa még drágább! Szemüveget a gyereknek szakboltba vegyél mert ott meg is nézik a szemét é hozzá igazítanak. Remélem segítettem.
10/10 anonim válasza:
Szia az én kisfiam is így volt, elmentünk szemészhez, nem talált semmit, küldött tovább fül-orr gégére, ott sem találtak semmit, végül magától elmúlt, egy éven belül. Sajnos nagyon érzékeny a szeme, hamar kötőhártya gyulladást kap. Szerintem vidd el veszteni valód nincs, ha baj van legalább orvosolja, ha nincs akkor megnyugodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!