Más szülő is könnyezik a gyereke ovis ballagásán?
szia én mindenen el tudom bőgni magam, amikor először ment oviba, akkor is sírtam, amikor először mondott verset, amit ott tanult akkor is, most az anyáknapi versen is, szóval én is nagyon pityergős vagyok.
Hétfőn is sírtam, mert a fiamat most szoktatom be az oviba:)
Nahát nevetni fogsz rajtam: az én fiam még csak kilenc hónapos, de ahogy így írtad a kérdést, az én szemem már attól könnybe lábadt.
Ugyan már, miért lenne ciki? Szereted a gyermekedet. Tegnap még hálás volt, ha a pelusát kicserélted, nyitotta a kis csőrét, ha enni adtál neki. Aztán fogtad a kezét, mikor elindult és vele együtt fedezted fel a házat, az udvart. Vele voltál akkor is, mikor először mentetek oviba... most meg ott ballag a kis tarisznyájával...
Egyáltalán nem ciki könnyezni akkor, mikor a pici fiad életében ilyen nagy esemény történik, merthogy ez igenis egy nagy dolog: az életének az egyik szakasza véget ért és ősszel valami más, valami új kezdődik.
Nagyon irigyellek ám téged, szép ballagást. Sok sikert a nagyfiúnak, meg az érkező picikének is.
A te soraid is könnyet csaltak a szemembe, aranyos vagy, köszönöm!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nekem nincs is még gyerekem, de az én szemem is könnybe lábadt a kérdést, és a kommenteket olvasva :) Egyébként a másik oldalról (a gyerek-oldalról) tudok neked nyilatkozni: én ha anyukámnak mondtam verset anyák napján, akkor is sírtam, sőt anno az általános iskolás ballagásunkon is én elkezdtem, aztán sírt az osztály fele :)
Szerintem nincs ezzel baj, és van egy olyan érzésem, hogy a ballagáson nem te leszel az egyetlen könnytől csillogó szemű anyuka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!