Mit adjak enni? 2 éves lányom alig eszik valamit is (csak virsli virslivel +sajt
épp fogzik gyümit, joghurtot, tejet virslit és sajtot ezsik de már egy hete (két örlöje nöl) adjatok valami fincsi receptet ami más és normális kaja és végre hajlandó lenen megenni kérlek segítsetek
Bébikaját már nem eszi meg
Nocsak, ugyanez az én kislányom is...
Próbáltál rizst adni neki? Nekünk az vált még be, illetve a krumplipüré, meg a levesben (mindegy milyenben) puhára főtt zöldségek. Esetleg egy kis kenyérbél. Több ötletem nekem sincs. Húst egyáltalán nem akar enni...
2 éves a kisfiam így nálunk is aktuális a dolog.
Adj neki puha dolgokat. Tésztát (fiam megőrül pl a nokedliért) Kis szaftot tehetsz rá. Levest jó kiadósan, sok zöldséggel, sok tésztával, hússal. Krémlevesek, nagyon finomak és táplálóak. Nem írtad a főzelékeket szereti-e. Nem tudom esetleg kap-e még tápszert (az enyém esténként még igen csak azért kérdezem) kaphat azt egy kicsit többet...
De ha néhány napig kevesebbet eszik akkor sem dől ám össze a világ :) Jobbulást!
2 éves múlt a kislányom.
Amit nagyon szeret, az a rakott kel.
Csinálj neki paradicsomos krumplit, azt is szokták szeretni. Reggelire meg vacsorára szoktam körözöttet, tojáskrémet csinálni, kenőmájas kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!