Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adjak enni? 2 éves lányom...

Mit adjak enni? 2 éves lányom alig eszik valamit is (csak virsli virslivel +sajt

Figyelt kérdés

épp fogzik gyümit, joghurtot, tejet virslit és sajtot ezsik de már egy hete (két örlöje nöl) adjatok valami fincsi receptet ami más és normális kaja és végre hajlandó lenen megenni kérlek segítsetek

Bébikaját már nem eszi meg

2012. szept. 10. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Nocsak, ugyanez az én kislányom is...

Próbáltál rizst adni neki? Nekünk az vált még be, illetve a krumplipüré, meg a levesben (mindegy milyenben) puhára főtt zöldségek. Esetleg egy kis kenyérbél. Több ötletem nekem sincs. Húst egyáltalán nem akar enni...

2012. szept. 10. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:

2 éves a kisfiam így nálunk is aktuális a dolog.

Adj neki puha dolgokat. Tésztát (fiam megőrül pl a nokedliért) Kis szaftot tehetsz rá. Levest jó kiadósan, sok zöldséggel, sok tésztával, hússal. Krémlevesek, nagyon finomak és táplálóak. Nem írtad a főzelékeket szereti-e. Nem tudom esetleg kap-e még tápszert (az enyém esténként még igen csak azért kérdezem) kaphat azt egy kicsit többet...

De ha néhány napig kevesebbet eszik akkor sem dől ám össze a világ :) Jobbulást!

2012. szept. 10. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

2 éves múlt a kislányom.

Amit nagyon szeret, az a rakott kel.

Csinálj neki paradicsomos krumplit, azt is szokták szeretni. Reggelire meg vacsorára szoktam körözöttet, tojáskrémet csinálni, kenőmájas kenyeret.

2012. szept. 10. 14:56
 4/6 A kérdező kommentje:
tápszert nem kap most kap béress cseppet +c vitamint
2012. szept. 10. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
az en 2evesem se eszik, kb 3 napja, mar megorulok, neki is az 5-os fogai jonnek, egy lent, egy fent, szinte alig akar enni, csak inna egesz nap, meddigntart ez. mig teljesen kibujnak? es nemis nagyon kakal csak picit, bar ha nem eszik akkor gondolom nincs nagyon mit. ja, nalunk a FOTT KUKORICA a kedvenc, hogy a kerdesreis valaszoljak, na meg a fagyi....
2012. szept. 10. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ó hogy irigyellek titeket - az enyém csak rizst, üres pékárut és tejet hajlandó enni. Hetente 1 vagy 2x eszik pár kanál főzeléket vagy egy fél banánt vagy havonta 1x húst. És jövő héten kezdi a bölcsit...
2012. szept. 12. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!