Nem aar enni a 22 hós kisfiam, mit tegyek? Nagyon keveset eszik, reggeli félszelet kenyér vagy 1 db virsli. Nem szereti a főztőm, vagy elrontok valamit?
Ismerős :) Ne izgulj, ha nem csökken a súlya, akkor nincs gond. Én már minden orvost végigjártam anno, próbáltunk kismillió vitamint, mégsem evett semmit. Néha napokig csak reggel-este a tej és ennyi volt, semmi nem kellett neki. 22 hónaposan ment bölcsibe, ott nem akarták elhinni, hogy otthon nem eszik a gyerekem, mert a bölcsiben minddenből repetázott legalább kétszer. Egy idő után meg már itthon is elkezdett enni.
Én is aggódtam, hogy talán a főztöm nem ízlik neki, ami érdekes lenne, mert mindenki szerint nagyon jól főzök. De úgy látszik a menza kaja jobban bejön :D Na nem, azért már itthon is eszik.
Én fiam detto. Napokig képes volt elleni pl. egy kiflivel.
Aztán kezdtünk összejárni más gyerekekkel és érdekes módon ha ők ettek, evett a fiam is.
Aztán rájöttem hogy van 4 kedvence (virsli, zabkása, paradicsomleves, lángos) és ezeket váltogatva adtam neki, amíg (gondolom) kitágult a gyomra és most már megeszik mást is, sőt ő szól hogy éhes.
Most 2,5 éves és (lekopogom) jó a súlya is, egyedül a húst nem eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!