Kövérnek érzem magam de azt mondják nem vagyok az mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok 170 cm és 57 kg, sokan azt mondják nem vagyok kövér de magamat annak érzem. Jobban éreztem magam 49 kilósan. Bár akkor meg azt mondták hogy kórosan soványnak nézek ki. A kettő között szeretnék valahogy kikötni. Tudnátok hatásos módszereket mondani ? Akár sport akár táplálkozás. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat. :)2013. máj. 27. 13:21
1/3 anonim 

válasza:

Fordulj pszichológushoz! Nem vicc!
2/3 anonim 

válasza:

1 kérdés: mennyi cukrot eszel? (a liszt is cukornak számít, keményítő = glükóz)
Mert amíg ilyet eszel, addig valószínűleg mindenképpen háj lesz rajtad, 49 kilósan is, 57 kilósan pláne.
Ha húst eszel és zöldségeket cukor helyett, akkor nem lehetsz kórosan sovány, főleg ha rendszeres testedzés is az életed része (jóga, taichi, pilates, callanetics, súlyzós edzés, saját testsúlyos erősítés..)
3/3 anonim 

válasza:

valószínűleg nem lehetsz kövér adatok alapján, elenben lehet, hogy szinte csak zsír van rajtad, izom semmi ettől láthatod "kövérnek" magad. ha tőlünk valami véleményt akarsz magadról esetleg jöhet egy arc nélküli kép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!