Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövérnek érzem magam....

Nagyon kövérnek érzem magam. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
22L 169cm 78 kg vagyok most.Nem eszem sokat de amikor eszek egy kis adagot akkor is úgy érzem hogy telezabáltam magam, szinte hányingerem van. Nem tudom mitől lehet ez. Fogynom kellene csak nehéz elkezdeni mert nem is nagyon tudom hogyan.

2013. szept. 12. 11:33
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocs, lemaradt a kérdésből hogy szerintetek is az vagyok ezekkel az adatokkal?
2013. szept. 12. 11:34
 2/16 anonim válasza:

Igen, fogynod kéne...

Sportolj! Étkezz egészségesen... blablabla... de ha ez nem kamu kérdés akkor ezt te is tudod :)

2013. szept. 12. 11:36
 3/16 anonim ***** válasza:

Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás

ezt vedd meg, olvasd el és megkapod a választ mindenre. vagy hozd ki a könyvtárból.

2013. szept. 12. 11:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu dehogyis. Csak így talán még jobban szembesülök vele milyen kövér vagyok..:(
2013. szept. 12. 11:43
 5/16 anonim válasza:
Az hogy kövér vagy,kicsit túlzás..kb. én is ennyi voltam, nem fogyóztam, de miután megszültem másfél éve a lányomat, fogyózás nélkül úgy lefogytam alig volt hasam. Javaslok olyan sportokat amiket szeretsz is csinálni, én sokáig boxra jártam, az is jó "fogyókúra" volt :)
2013. szept. 12. 11:53
 6/16 anonim válasza:

Figyelj... minden fejben dől el... ha le akarsz fogyni, de tényleg akarod akkor le is fogsz... de kemény munka árán...

egyél kevesebb zsírosat, cukrosat, több gyümölcsöt és zöldséget... és muszáj mozogni!

olvasgass utána neten is, de csak megbízható oldalakon...

ne itt keress választ, hogy mit tegyél, mert te is tudod jól, hogy mit tehetsz...

2013. szept. 12. 11:54
 7/16 anonim ***** válasza:

nem vagy kövér, de van rajtad felesleg bőven, és ha most nem állsz a sarkadra, akkor még több leszel.

ne hagyd magad!

én is 169 cm vagyok. na ehhez voltam 85 kiló is, sajnos. kb. 80 kiló körül voltam, amikor ráálltam hosszú idő után a mérlegre, de sajnos még akkor se tértem észhez, zabáltam tovább.

most visszagondolva, olyan volt mint egy álomvilág.

jelenleg 65 vagyok, de még mindig van rajtam felesleg, szóval ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok, biztos, hogy nem is érzed jól magad. nyisd ki a szemed, és tegyél valamit!

2013. szept. 12. 12:35
 8/16 anonim ***** válasza:

ezt pontosan megmondani kép alapján lehetne.

az adatokból ítélve olyan 5 kiló felesleg lehet rajtad, ami meg nem lehet túl ronda.

egy kis odafigyelés kellene a táplálkozásban és egy kis mozgás. akkor nem fajulnak el a dolgok.

a hányingerhez meg annyit, hogy nincs esetleg ételallergiád, vagy intoleranciád?

2013. szept. 12. 12:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Irritábilis bélszindrómám van valószínűleg az orvosok szerint. De már kb. 3 éve, ezt a hányingert és kis mennyiségű ételtől való rosszullétet viszont csak néhány hónapja tapasztalom.
2013. szept. 12. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:
utána olvastam kicsit ennek a betegségnek. hányingert nem írnak. de ki tudja. esetleg ételallergia vizsgálatot érdemes lenne csináltatni. tej, glutén stb... allergia elég gyakori. és a szindrómádnál is írják, hogy különféle ételek kiválthatnak tüneteket, ami esetleg nálad hányinger formájában keletkezik. mindenképpen konzultálj orvossal ezzel kapcsolatban.
2013. szept. 12. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!