Nagyon kövérnek érzem magam. Szerintetek is?
Igen, fogynod kéne...
Sportolj! Étkezz egészségesen... blablabla... de ha ez nem kamu kérdés akkor ezt te is tudod :)
Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás
ezt vedd meg, olvasd el és megkapod a választ mindenre. vagy hozd ki a könyvtárból.
Figyelj... minden fejben dől el... ha le akarsz fogyni, de tényleg akarod akkor le is fogsz... de kemény munka árán...
egyél kevesebb zsírosat, cukrosat, több gyümölcsöt és zöldséget... és muszáj mozogni!
olvasgass utána neten is, de csak megbízható oldalakon...
ne itt keress választ, hogy mit tegyél, mert te is tudod jól, hogy mit tehetsz...
nem vagy kövér, de van rajtad felesleg bőven, és ha most nem állsz a sarkadra, akkor még több leszel.
ne hagyd magad!
én is 169 cm vagyok. na ehhez voltam 85 kiló is, sajnos. kb. 80 kiló körül voltam, amikor ráálltam hosszú idő után a mérlegre, de sajnos még akkor se tértem észhez, zabáltam tovább.
most visszagondolva, olyan volt mint egy álomvilág.
jelenleg 65 vagyok, de még mindig van rajtam felesleg, szóval ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok, biztos, hogy nem is érzed jól magad. nyisd ki a szemed, és tegyél valamit!
ezt pontosan megmondani kép alapján lehetne.
az adatokból ítélve olyan 5 kiló felesleg lehet rajtad, ami meg nem lehet túl ronda.
egy kis odafigyelés kellene a táplálkozásban és egy kis mozgás. akkor nem fajulnak el a dolgok.
a hányingerhez meg annyit, hogy nincs esetleg ételallergiád, vagy intoleranciád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!