Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövérnek érzem magam. Milyen...

Kövérnek érzem magam. Milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés
160 cm körül vagyok 48kg. Sokan mondják hogy nem kéne fogynom de én nem hiszem el. Fogyni szeretnék főleg a fenekemből és combomból. Milyen diétát kövessek?? 17/L
2013. aug. 31. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
NEM KELL FOGYNOD!!! Anorexiás akarsz lenni vagy mi, most ez a divat?
2013. aug. 31. 18:56
 2/6 Lipton. ***** válasza:
semilyet
2013. aug. 31. 19:10
 3/6 csizia ***** válasza:
100%
Azt javaslom kicsit foglalkozz kevesebbet magaddal. Sok-sok érdekes dolog van még a világon rajtad kívül. Ezt nem sértésből írtam. Szabadidődben olvasgass művelődj képezd magad, fejlődj. Fogyásba már nincs hova fejlődnöd. Most menj rá az agyadra, fejleszd azt. Abba úgy sincs végső határ.
2013. aug. 31. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne diétázz, hanem eddz! Mi a francnak akarsz fogyni? Tornázz, napi 20-30 perc is bőven elé és meg lesz az eredménye, jobban fogod érezni magad a bőrödben.
2013. aug. 31. 23:38
 5/6 A kérdező kommentje:
nem látszik hogy 48kg vagyok :) ne gondoljátok ugy h csont és bör :) nekem csak a combommal és fenekemmel van bajom ...
2013. szept. 1. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
helyi fogyás meg nincs. lehet ha lefogynál 40 kilóra a feneked meg a combod ugyanakkora maradna... különben is hiába nem látszik súlyra teljesen rendben vagy, ha sportolnál másképp is látszana.
2013. szept. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!