Nem szeretném feladni, de most nem tudom mit tegyek?!
Eddig olyan jól ment a diétám, június eleje óta fogytam 11 kg-t. Mozogtam itthon és nem ettem lisztes, cukros, tésztás, krumplis és hasonló dolgokat.
Tudom elég hülyén hangzik a problémám, de eddig a tudatomban volt, hogy pl. egy szelet kenyér az a szervezetemnek méreg, vagy egy cukros üdítő, stb. Rájuk sem bírtam nézni. Most sem különösebben, de ÉRZEM, hogy a tudatom valamiért kezd "visszaváltozni" és "kezd belőlem kimenni az az érzés, gondolat, hogy pl. ezek az ételek egészségtelenek" lennének...
Emiatt pár napja ahol dolgozom nem bírom ki, egyszerűen képtelen vagyok megállni, hogy ne egyek a csokis croissantból és ne igyak a cukrozott kakaóból. Imádom őket. :( Eddig megálltam, de most képtelen vagyok rá, mert valamiért kezd megszűnni bennem ez a "fejben dől el" dolog.
Ilyenkor mit kellene tennem? Próbálok újra sokat olvasgatni a témában, motiváló írásokat és képeket nézegetni, ahogyan az elején tettem. De nem érzem most azt, mint az elején. Most nem érzem semmit. Pontosabban újra utálatot és undort SZERETNÉK ÉREZNI az ilyen ételek iránt, hogy ne egyem meg őket. Miért "megy ki belőlem ez az érzés"? Pedig eddig így sikerült...
Ui.: Nem éheztem, mert pl. húsból és zöldségből is sokat ettem, vagy egyéb egészségesből. Vagy esetleg "megcsömörlöttem" volna ezektől a kajáktól? :(
Mit tegyek? Járt már valaki ilyen cipőben?
Ja... még 30 kg van hátra, szóval bőven van zsír... Lefogom adni, mert le kell adnom! De most nem tudom hogyan mit kellene tennem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!