Végeee, ma volt az utolsó ilye napom, holnaptól megváltozok, nagyon akarom, kitartó leszek és nem fogom feladni, kaphatnék pár biztató szót (mert senkitől se kapok), hogy ha már minden erőm elhagyna akkor legalább innen merítsek erőt?
megváltozok
166cm és 58kg, ez nem sok számba, de rettentően zsíros vagyok, nem vagyok feszes, a testemen teljesen látszódnak a striák, a bőröm megnyúlt
itthon fogok tornázni, sajnos futni egy bokaficam miatt nem tudok még ma se, de itthon tornázok is estenként
bíztatást kérnék mindenkitől, mert az önbizalmam már a padló alatt
mindenkinek köszönöm
esetleg egy-két jótanács
mit tehetnék farkaséhség ellen, de szó suerint hazajövök és akkora éhség tör rám, hogy ha nem falom fel a hűtőt megőrülök, csak erre tudok gondolni, persze utána meg bűntudatom van, ilyenkor mi a teendő?
mindennap nem veszünk húst vagy halat, van hogy itthon pl krumplistészta van, ilyenkor én főznék 2db tojást salátával
23-1 vagy fél 2ig tanulok, fél 7kor kelek, ilyenkor tanulok este és már baromi fáradt vagyok és ideges nem úgy fog az agyam ahogyan kéne, ezért stresszes vagyok és ideges ilyenkor mit tegyek, tudom, hogy keveset alszok de csak hétvégén tudom magam igazán kipihenni
6kávét iszok meg napi szinten, csütörtökön és pénteken kb 10-et cukor és tej nélkül, ez tart életben
ha éhes vagyok szédülök, alig bírok menni, gyenge vagyok, nem tudok tanulni, még idegesebb vagyok és kiszakad a gyomrom a fájdalomtól
hatalmas az étvágyam, valami trükk az enyhítésére
Először is az 58 kiló a 166 cm-hez normális,de ha úgy érzed,hogy nagyon sok zsír van rajtad akkor fogyj...de nem ajánlom,hogy sokat.
Én mindig megiszok 2 pohár vizet mielőtt eszem,így alig tudok egy keveset enni,.
Mikor hazajövök nagyon elfáradva valahonnan,megeszek egy tányér spenótfőzeléket és máris érzem,hogy annyira tele vagyok,hogy legalább két óráig nem eszek semmit sem.
Hogy tudj lefogyni sok vizet igyál,a többit gondolom tudod,hogy milyen ételeket kell elkerülni.
Sikerülni fog,mindenki le tud fogyni,csak akarni kell !
Az előző vagyok.
Én most 46 kg. vagyok,egy hónapja kezdtem a fogyókúrát,kb.3-4 kg-t fogytam,még 10 kg-t szeretnék leadni,keveset eszem.
Szénhidrátot majdnem egyáltalán nem eszem,de nem könnyű mert sokszor nekem is olyan evésrohamaim voltak,hogy kétszer annyit ettem mint amennyit szoktam,de szerencsére nem lett abból gond.
Köszönöm a válaszokat!
Elsó válaszoló hány cm vagy, hogy 36kg akarsz lenni???
Utolsó válaszolónak, hogy tudnám az inzulin zuhanást elkerülni, megelőzni?
50kg-ig megyek le.
36 kg? Az rettentő kevés, még az alacsonyaknak is!
Kedves kérdező, szörnyű életmódot folytatsz jelenleg. A kávéról le kéne szoknod. Napi 1-2 belefér, nah de 10 rengeteg. Túlhajszolod a szíved, nem csoda, ha fáradékony vagy. Inkább próbálj meg többet aludni, minimum napi 6 órát. Az se baj, ha néha-néha délután pihengetsz, szunyókálsz.
A vizes trükkel csak annyi a baj, hogy hígítja a gyomorsavat, lassítja az emésztést.
Amúgy hajrá, persze, hogy sikerülhet, csak okosan kell csinálni. Tartsd szem előtt az alapokat, értem ezalatt, soha ne menj napi 1500 kcal alá, naponta legalább 2 l vizet igyál meg (ha nagyon unod, igyad citromlével), egyél sok-sok gyümölcsöt és zöldséget. A banánt jobb kerülni, mert az igazi kalóriabomba. Ha teheted, menj el egy-egy laza sétára, az is sokat segít.
Ha van bármi kérdésed, mondjad csak, ha tudok segítek. :)
Sok sikert! :)))
felesleges a biztató szó.
ahogy leírod az alapján nem adottak a feltételek a kiegyensúlyozott,hosszabb távon egészséges étrendhez.
sem a tudásanyag nem adott hozzá,sem az otthoni hozzá állás.
szóval mire kellene itt biztatás?
egy nem maghatározott akármihez?
nem tudom megadni.
Köszönöm a válaszokat!
Egyik hozzászólóhoz lenne egy kérdésem: Miért is nem menne, mi az ami hiányzik a normális étkezéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!