Végeee, ma volt az utolsó ilye napom, holnaptól
megváltozok, nagyon akarom, kitartó leszek és nem fogom
feladni, kaphatnék pár biztató szót (mert senkitől se
kapok), hogy ha már minden erőm elhagyna akkor legalább
innen merítsek erőt?
Figyelt kérdés
megváltozok
166cm és 58kg, ez nem sok számba, de rettentően zsíros vagyok, nem vagyok feszes, a testemen teljesen látszódnak a striák, a bőröm megnyúlt
itthon fogok tornázni, sajnos futni egy bokaficam miatt nem tudok még ma se, de itthon tornázok is estenként
bíztatást kérnék mindenkitől, mert az önbizalmam már a padló alatt
nem kell .már megőrülök hogy mér akar mindenki ugyanolyan lenni .jó munjuk én átlag vagyok nem tudhatom miér bánt ez téged de akkor is most mér baj az ha van rajtad egy kis fölösleg szerintem kell is sőtt valaki például kimondottan ilyen párt keres. szerintem mindenki egyedi és az nem baj(most persze nem a szélsőségekre gondolok)amúgy inkább azt ajánlanám hogy a kávét minimalizáld max 2 és délután már ne nagyon ,az alvásról már nem is beszélve.hidd el jobban fogod érezni magad a bőrödbe. evés szempontjából pedig próbálj lassan enni mert ha gyorsan tömöd tele magad nem fogod érezni h jóllaktál csak amikor már rosszul vagy tőle. valamint az is fontos h rendszeresen egyél és reggelizz. ha mindenképp fogyni akarsz akkor pedig azt ajánlom ne az étel mennyisége legyen a legfontosabb szempont hanem az azzal arányos testmozgás.de mindenekelőtt arra vigyázz hogy mindent csak addig amíg kellemes mer ha önkínzásba kezdesz akkor biztos nem leszel boldogabb.
2013. ápr. 21. 15:03
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Hát ma így ettem:
Reggel 2db kukoricás abonett, 4szelet pulykamellsonka, uborka, retek
Tízórai 1alma, 1narancs
Ebéd zöldköret kb 20dkg(volt benne kukorica, borsó, zöldbab és sárgarépa, a kukorica tudom, hogy nem a legjobb de most ilyen volt csak ithon és gondoltam jobb mint ha krumplit ennék) 15dkg pulykamellsonka, 10db csirkemáj egybesütve zsír nélkül)
Uzsonna 250g zsírszegény túró, 1alma
Vacsora fél 6-3db csirkemáj roston sütve káposztasaláta
7kor ettem még 2db nyers répát
2013. ápr. 21. 20:17
13/17 anonim válasza:
No, ha jól számoltam, ez kb. 1200 kcal körül lehet. Van fehérje, zöldség, rost. Szerintem így okés. :)
2013. ápr. 21. 20:54
14/17 dieta válasza:
Amit leírsz tipikusan a szénhidrátszegény étrend tünetei.
"De az is figyelemre méltó, hogy az agy számára nélkülözhetetlen, szinte egyedüli energiaforrás a glükóz, amelynek fontos szerepe van az emlékezési és a tanulási folyamatok fenntartásában, javításában. A glikogén vagy a glükóz hiánya zavart okoz az izomműködésben is. Ha ezekből a szénhidrátokból nincs elegendő a szervezetben, az az állóképesség és a fizikai teljesítmény nagymértékű csökkenését eredményezheti. Vannak a szervezetben olyan sejtek, amelyek csak a glükózt képesek felhasználni energiaforrásul. Ezek közé sorolhatók:
oldalról van. Javaslom olvasd el a teljes szöveget.
2013. ápr. 23. 19:24
15/17 poiu válasza:
Diéta valószínűleg azt hiszi, hogy a répa és a gyümölcs nem szénhidrát :-).
2013. ápr. 24. 07:45
16/17 dieta válasza:
Én erre alapoztam amit írtam. "ha éhes vagyok szédülök, alig bírok menni, gyenge vagyok, nem tudok tanulni, még idegesebb vagyok és kiszakad a gyomrom a fájdalomtól " . Nem azért írtam hogy az előttem válaszolókat kritizáljam . Úgy gondoltam ha valaki feltesz egy kérdést nem az érdekli , hogy a válasz írója vegetáriánus vagy a szénhidrát szegény diétára esküszik. Inkább szeretne ahhoz információt kapni, hogy jól tudjon dönteni.Csak annyit akartam elérni néz utána bizonyos dolgoknak mielőtt belekezdesz valamibe amiről nem rendelkezel elég információval.Azzal együtt ,hogy a szénhidrát mentes diétával kapcsolatban már többször leírtam minden ami a földből nő szénhidrát ,most is úgy gondolom nem jut elég szénhidráthoz a szervezeted .Nem mondom ,hogy higgy nekem de ha nem változtatsz keresd fel a háziorvosod és fogad meg amit ő mond így el kerülheted az esetleg visszafordíthatatlan egészség károsodást.Egyébként nem ártana ha a kérdező egészsége fontosabb lenne minden válaszolónak mint a zöld kéz .
2013. ápr. 24. 18:41
17/17 poiu válasza:
Ha éhesen szédülsz, akkor az vszínűleg hipoglikémia, tehát leesik a vércukorszinted. Ennek sok oka lehet, a leggyakoribb az, hogy túl sok gyors szénhidrátot eszel. A zöldség lassú szénhidrát, nem lövi az égbe az inzulint, hanem hosszabb időn át folyamatosan biztosítja a glükózt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!