Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnaptól egészségesebben...

Holnaptól egészségesebben fogok élni. Melyik kenyeret vegyem? Meg jó a Tescoban kapható keringő salátát?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm! Én az első kenyérre gondoltam, mert azt írja, hogy nem tartalmaz tartósítószert. Http://www.ceressuto.hu/? Id=49&alid=66&lang=hun
2013. jan. 13. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt az 1. Kerdesednel buktad be...
2013. jan. 13. 12:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért is? Tán te is paleozól? Természetesen nem szólom le ez is egy elmélet, de nekem nem ajánlott, mert sportolok. (könyvben olvastam)
2013. jan. 13. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Kenyér sosem lesz egészséges. Még sportolóknak sem. Tömény szénhidrát fogyasztás a teljesítményt rontja, ahogy a lektinek is. A bél károsodása az egész testünkre kihat. Milyen kár..

A saláta tökéletes, kenyér helyett :)

2013. jan. 13. 13:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 13. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha Tesco, akkor nézd meg a tömör kocka teljes kiőrlésű kenyereket, a Laurapan nagyon olcsó náluk. Salátából szerintem bármi jó, csak ne legyen rajta kész öntet, azt csináld meg te.
2013. jan. 13. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! Majd legközelebb megnézem azt a kenyeret.:)
2013. jan. 13. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
nem...nem paleozom.. eszem barna rizst kolest bulgurt zabot... de sajnos amig nem te keszited a kenyeret sajatkezuleg addig nem tudod hogy milyen plusz adalekanyagokat tesznek melle..23% tk liszt utan mar feltuntetik h tk kenyer...szoval en a helyedben ezt atertekelnem egyetlen kenyeret vagyok hajlando megenni az pedig a nemet feketekenyer... nezd meg hogy az hogy nez ki... van kulonbseg ja igen egy vekony kis szelet 100g mig rendes kenyerbol egy nagy vastag szelet tesz ki annyit..erted mar?
2013. jan. 13. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:

amennyiben lehetséges, süsd magadnak, igy biztos lehetsz abban, hogy mit eszel.

én személy szerint nem nagyon hiszek az ilyen kenyerekben, ki tudja mi van benne, ezért inkább magamnak készitem.

2013. jan. 14. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:
sajnos nincs lehetőségem magamnak sütni.:/
2013. jan. 17. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!